Melyik volt a legboldogabb ill. a legszomorúbb pillanat az életetekben?
Legboldogabb: Mikor bekerültem a megasztár elődöntőjébe 2003-ban
Legszomorúbb: Amikor el kellett hagynom a kutyámat 7 hónapra.
Soha nem fogom megbocsátani magamnak...
legboldogabb: szalagavató
legszomorúbb: mikor meghalt az én kis barátom... :(
Legboldogabb gyermekeim megszületése, túllenni a szülésen...(3x)
Legszomorúbb amikor tudatosult bennem, hogy a nagy Ő mégsem az akinek képzeltem.
Legboldogabb: Mikor nyáron olyanokkal barátkoztam össze, akiket teljesen másnak hittem, azóta teljes mértékben imádom őket
Legszomorúbb: Mikor nagypapám meghalt, és azzal a tudattal kellett ezt megtudnom, hogy nem puszilhattam meg, mikor bement a kórházba, azzal , hogy úgy is meggyógyul.
De még egy nagyon szomorú van. A nagypapám aki meghalt sajátjaként szeretett, mert az igazi nagypapám eldobott minket a testvéreimmel. Inkább nem írok semmit, mert már könnyes a szemem! IMÁDOM A NAGYPAPÁM, és kérlek, ne haragudj amiért nem adtam puszit!
Legboldogabb akkor voltam, mikor először találkoztam a 200 km-re élő szerelmemmel (: Sosem felejtem el azt a napot.
A legrosszabb pedig az, mikor "szakított"... ):
De még 20 évet se éltem, biztosan lesz még jobb is, és rosszabb is sajnos.
legboldogabb eddig három volt:babám születése, cher koncert első sor, együttúszni egy delfinnel,
legszomorúbb: dédim elvesztése 25évesen:-(
legszomorúbb: nagymamim halála :(
legboldogabb: szerelmemmel az első sexuális együttlétünk :)
legboldogabb: amikor barátommal összejöttem meg britney spears magyarországi koncertje:)
legrosszabb: mamám halála:( + szüleim elváltak:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!