Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt életed legcikibb...

Mi volt életed legcikibb eseménye?

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 21:06
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
94%
Vendégségben voltunk a páromék szüleinél, félrenyeltem a húslevest, elkezdtem cikákolni, és nem kamu, az orromon jött ki a cérnametélt! Na az vér ciki volt!
2010. febr. 14. 15:38
 32/45 anonim ***** válasza:
93%

Tavaly ősziszünet után mentünk suliba barátnömmel.. éreztem valami kutyaszar szagot, de gondoltam bele léptem,de nem.. aztán észrevettem hogy a kezem kutyszaros ( sötét volt, így nehéz volt észrevenni..) megmostam az utcai kútnál, még mini tusfürdö is volt nálam.. de valahogy még mindig éreztem a szagot..

Gondoltam az orromban maradt :D

Aztán mire városba értünk (busszal, a buszon is éreztem) kivilágosodott.. akkor láttam hogy a gatyámon egy hatalmas kutyaszar pacsmag van a combomnál.. mai napig nem tudom , hogy hogyan került oda.. :D

De elég gáz volt, hogy utána ugy kellett hazajönni átöltözni..biztos sokan érezték :D

2010. febr. 14. 19:16
 33/45 anonim ***** válasza:
83%
Nyáron kint sétáltunk az utcán, nagyon meleg volt. Fagyit szoktunk venni, de jégkását vettünk, mert olcsóbb, és több volt. Leültünk egy padra, és beszélgettünk, röhögtünk, de nagyon. Azzal szórakoztam, hogy mennyi jégkását tudok egyszerre a számba venni. Tele volt vele a szám, és jött az agyfagyás, az a rossz érzés, és nem tudtam mit csináljak. Kiköpjem, ne köpjem? az utcán mindenki néz, azt nem lehet... És a megértő barátnőm röhögtetett tovább, a végén meg már annyira röhögtem, hogy az orromon folyt ki a jégkása, de nem volt elég, mert nem bírtam tovább, kitátottam a szám, és az összes a földre került. Húúú na az ciki volt.
2010. febr. 26. 22:06
 34/45 anonim ***** válasza:
munkatársammal ugyanolyan kocsink volt, és ez még a kulcsal nyit zár évek voltak. Egymásmellé parkoltunk reggelés az ő kocsijába akartam beszállni a kulcs nem nyitotta én elkezdtem ott erölködni erre jött ő és megkérdezte mit akarok a kocsijától VÁÁÁÁÁ
2010. febr. 26. 22:24
 35/45 anonim ***** válasza:

14-13 éves vtam..Tetszett egy srác(tudta hol lakok).

Egyedül vtam otthon,mondom karaokizok egyet.. xD(hülyeállat :D:D) Elkezdtem énekelni az I will Always Love You-t amikor hallom h kopognak XD Persze hogy az a srác volt. Gyorsan kikapcsoltam a zenét de nem nyitottam ki az ajtót.:DD Ő meg persze tudta hogy otthon vagyok ugyhogy nyomta a csengőt rendesen hogy nyissam ki.:D Másnap suliba égett a pofám:D:D

2010. febr. 26. 22:54
 36/45 anonim ***** válasza:
Ja és még volt olyan is hogy mekibe voltunk barátokkal és teleettem magam bigmec csibeburger kóla krumpli...:D:D:D (50 kilo vagyok:Dszal nem egy bálna:D) Szal elkezdtünk hülyülni, én meg persze h kiokádtam mindent az asztalra..:S Fuu azt nem ajállom senkinek h néztek rám....:D
2010. febr. 26. 22:56
 37/45 anonim válasza:
21%
Velem történt már olyan h mentünk bnőmmel suliba fel a lépcsőn és ő azt mondta h nem érti(ezt eléggé trágárulxD) és én meg utána hátranéztem és ott jött közvetlenül mögötünk egy tanár aki tavaly tanitott minket..:$ nagyon gáz volt de aztán mikor hátranéztem megfogta a vállam és azt mondta h: h beszélsz kislányom? de az volt a vicces h nem is én beszéltem csúnyán(bár én is elmondtam bnőm után amit mondott nekem mert vicces voltXD)de a tanár pont engem halott meg.XD volt olyan is h szidtam egy tanárt eléggé csunyán és a tanár meg éppen mögöttem ment el..:$ égés 2.xD rem nem halotta meg.. bár lehet mert akkor már tudom miért szivózik néha velem..XD meg ugyanigy volt már olyan is h egy osztálytársamat szidtam nagyon hangosan és ő meg avgy fél m-re ált tőlem.. ciki.. égéés.xĐ de volt már olyan is h beszóltam egy kiscsajnak h mien ronda mert bnőmmel fogadtunk és a kiscsaj meg kereste h ki mondta rá..x'D de volt olyan is h azt hittem egy srácra h csaj és ráköszöntem..xD meg egyszer egy csajra azt hittem h a barátnőm és elkezdtem neki mesélni mi történt velem és kiderült h nem is ismertem..xD:$ meg volt olyan h mentem le a lépcsőn és nagy izomlázunk volt bnőmmel és és hirtelen megcsusztam és lebucskáztam a lépcsőn de nem estem le csak majdnem kiment a bokám..XD és mögöttem meg jöttek páran és szakadtak a röhögétől:D szóval csak enyi
2010. márc. 7. 20:53
 38/45 anonim válasza:
19%
jah elfelejtettem még h egyszerkézműves órán(tavaly) ültünk és ettünk mert szünet volt:) én nagyba eszek és ugyebár megszomjaztam és elkezdtem inni a kakaóm és bnőm éppen ugy megröhögtetett h az orromon jött ki a kakaó de még a gatyámra is ment..XD +az volt h tesi volt és jöttünk vissza óróáról én meg mikor atöltöztem tesi előtt bedobtam a zuhanyzóba a csőnacim. mikor visszajöttem felvettem meg ugy felöltöztemm és megyek ki hát barátnőm megszólal h mivan bepisiltél? én meg nézem vagy 20cm vízfolt a gatyámon combomon belül.. huhh égés de szerencse h hosszu volt a kabátom és épph eltakarta a foltot..:) biosz végére szépen megszáradta gatyám.. de azt h h röhögtek a lányok rajtam nem feledem..:) volt még olyan is ha jól emlékszem h 5dikesek voltunk. évnyitókor állunk a sorban nézem ki az az öreg fráter mit keres ez itt. kérdem barátnőmtől h ki ez? ő is jól megnézi aztán ugy a sorunk mögé áll a fickó én meg fennhangon röhögtem h mien a haja mert az előtt bnőm mutogatott nekem.. és aztán bejelentik h az a mi oszifőnk.. hát nem halotta meg de mindeki égett mert az egész osztály az oszifőnkön röhögött mig meg nem tutta..:D meg volt olyan is h szoknyába és harisnyába mentem évzáróra és éppen megvolt.. nos az már csak akkor tünt fel mikor bnőmnél megnéztem.. gázoss..:$ de szerenycsém volt mert nem láccódott megxD(Y) ha még eszembe jut vmi jelentkezem addig lehet irni aki akar a jó éégéseimhezX'D
2010. márc. 7. 21:17
 39/45 anonim ***** válasza:
82%
Egyszer nagyon kiakadt az egész osztályom, mert az osztályfőnök már megint kavart, és elmentem a barátnőmmel wc-re abban a szünetben. Én is tisztára ki voltam készülve, és elkezdtem szidni a tanárt, hogy mekkora barom állat, hogy ilyeneket mondd nekünk. Az volt a probléma, hogy az osztály soha nem csinál semmit közösen (ha 1 valaki nem vesz részt már nem megyünk sehova :@) A lány akivel wc-n voltam néptáncolt, és mivel szarok az ajtók, én tartottam neki, és ugye közben szidtam " nem igaz hogy nem képes felfogni, hogy mindenki lehet elfoglalt, és mikor megyünk már el végre... (itt bejött a tanár, és így folytattam: ) együtt a táncórádra, már annyira érdekel :D:D Nagyon ciki volt... Szerintem hallotta, de... uhh xD
2010. márc. 7. 22:01
 40/45 anonim ***** válasza:
van 1 tanár, akit nagyon utálok. barátnőmmel mentünk a terembe. ez a tanár meg jött velünk szembe. mondta neki a barátnőm, h jó napot. én nekem meg kijött a számon, h rossz napot. Húúúúúúú de gáz volt.
2010. jún. 11. 08:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!