Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt életed legcikibb...

Mi volt életed legcikibb eseménye?

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 21:06
1 2 3 4 5
 21/45 aulac válasza:
39%

Az első ciki az volt amikor észrevettem, hogy nem megy másodszorra.

A második az volt, amikor észrevettem, hogy elsőre sem megy.

;-)

2010. febr. 13. 22:52
 22/45 anonim ***** válasza:
84%

Nekem az volt a legcikibb,mikor 17évesen elkeztem dolgozni ápolónőként.Már kb két hete ott dolgoztam,délutánra siettem,de már késésben voltam.Nagyon siettem nem akartam elkésni,féltem mit szolnak de tudtam még a büfébe is elkell mennem.Magamra vettem a köppenyt,gomboltam szekrénybe cucc bevág,ajtó bezár rohanás.A portás táltott szájjal köszönt.Arra gondoltam ebben a nagy klinikában két hét után igy megismer,ez tök jó.A legnagyobb sikert a büfében arattam.A kávézó nővérek,dokik engem bámultak.Gondoltam tetszem nekik.De ez nagy rohanás közben.Felértem az osztályra a nővér szobában volt egy hatalmas tükör.Na ott vettem észre,hogy én csak kettőt gomboltam.Átgondoltam a szitut,éreztem pirulok ezerrel.De ennek már 16éve és még mindig ott dolgozom.:)

Amugy kiemelnéd majd a kérdést,nagyon mókásak,jót nevettem.Legjobban a leveses tetszett,aki a savanyuságot a levesbe tette.

2010. febr. 13. 22:52
 23/45 anonim ***** válasza:
85%
húh.. hát nyári szünet utolsó hétvégéjén még elmentünk egyet strandolni bnőmmel. mikor odaértünk láttunk 1 nagyon helyes pasit a lángososnál. odamentünk, kértünk mi is lángost aztán beszédbe elegyedtünk a pasival. nagyob jól kijöttünk vele én annyira h még smároltam is vele párszor. aztán otthagytuk mert már mennünk kellett. nah pár nappal később suliba évnyitó, bejelentik h új tanárokat is kapunk és be is mutatták őket. nézem az egyik tanárt áá mondom nagyon ismerős, aztán rájöttem h ez a pasi a strandról és az én tanárom lesz a következő évbe!!!.. am tesi tanár.. hát mit ne mondjak 1. tesi óra übergáz.. tanár bámul rám, néz vagy 10 percig én meg közbe égek mint a rongy.. szép kis bemutatkozásom volt.. am azóta már "megszoktuk egymást" :D és bnőmön kívül nem tudja senki ezt a kis "kalandot"..
2010. febr. 13. 23:01
 24/45 anonim ***** válasza:
86%
fuu ez az utcsó nagyon durva:O
2010. febr. 14. 00:06
 25/45 anonim ***** válasza:
61%
Hát legutóbb -ami számomra a legemlékezetesebb-pl az h még régebben +tudtam egy nem annyira ismert de nekem nagy kedvenc rockzenész címét és el is sétálgattam arra párszor h legalább az ablakból lássam,Ő pedig legutóbb küldött smst h én sétálgatok-e ott XD
2010. febr. 14. 00:45
 26/45 anonim ***** válasza:
75%

11 éves voltam. Nagyon jól rajzoltam és nyertem egy pályázaton egy táborozást Zánkára. Honfoglaló tábor volt.

De mivel Zánkára szólt a beutaló (úttörő város), gondolta anyám, hogy fehér ingbe, szoknyába és piros nyakkendőben kell menni.

Ugye mondani sem kell, hogy 200-300 gyerekből a megnyitón egyedül csak én voltam úttörő cuccban. Akkor elátkoztam az anyámat int z állat, mert mindenki rajtam röhögött.

2010. febr. 14. 06:55
 27/45 anonim ***** válasza:
64%
Hát mikor az asszony barátnője bekőpte hogy a nejem csalogat rendesen, hu az nagyon ciki volt, taknyom nyálam egybefolyt! Ez a cikis helyzet egész életemben végig kisér szerintem! 33/f
2010. febr. 14. 09:20
 28/45 anonim ***** válasza:
92%

Ezek a válaszokxD

Velem az történt egyszer(hasonló, mint az egyik válaszolóval) hogy hazafelé tartottam a suliból, de melegem volt, mert egy hosszú ujjú szűk pulcsi volt rajtam (szeptember volt).Levettem, de a a puclsi alatt lévő póló is lejötta pulcsival együtt, és rajtam egyedül egy meltartó volt.A legjobb, hogy először észre sem vettemXDDe pár másodperc után leesett a dolog, gyorsan fel a pólót és elhúztam a környékről:D Irtó angy mázli, hogy egy teremtett lélek sem volt ott.És ráadásul aznap goldolkodtam rajta reggel, hoyg vegyek-e fel melltartót, mert az alá a póló alá, amit aznap vettem fel nem szoktam.Életem legjobb döntése volt, hogy felevettem:D

Más enm jut eszembe, de biztos volt cikibb ennél, mert itt uyge senki sem látott.(remélem:D)

2010. febr. 14. 13:43
 29/45 anonim ***** válasza:
84%
Iskolában volt.Nevettünk a barátaimmal,és közben kólát ittam.Kijött az orromon xD Írtó ciki volt!
2010. febr. 14. 13:55
 30/45 anonim ***** válasza:
90%

A zebránál átáztam, nem tudtam h akkor fog megjönni. Szerencsére nem volt ott sok ember engedtem őket előttem átmenni a zebrán. A túlodalon volt egy bevásárló központ. (éget a fejem rendesen, meg sík mideg voltam) Oldalt gyors bementem a bevásárló központ parkolójába( nem volt messze) ott a sötétben a kocsik közt átvettem a rövid nacit, amit szerencsére a fitneszre vittem magamal! Csak a divatosabb felsővel kicsit hülyén nézett ki , de ez érdekelt a legkevésbé. Utánna fel a bevásárló központba, tampont venni, imátkoztam h csak birjam ki. Onnan meg elaraszolni a budiig. Szerencsére megúsztam, mert senki nem bámult. Visszagondolva, csak röhögök rajta, meg örülök h milyen kreatív vagyok, meg mázlista h ott volt a parkoló, bolt, mosdó egyszerre.

Azt a jó tanácsot adom nektek ilyenkor h pókerarc!

Ja és utána 2. randim volt egy új sráccal abban a szerkóban:)

2010. febr. 14. 15:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!