Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt életed legcikibb...

Mi volt életed legcikibb eseménye?

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 21:06
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
76%

Egyszer ittam egy pohár kólát és pont ivás közben kellett köhögnöm,és fröcsögött a számból a kóla mindenfele...Nagyon égtem.

Haverom meg ment a barátnőjéékhez először vasárnapi ebédre.Ültek az asztalnál és nem vette észre hogy a terítő egy szála beleakadt az övébe.Mikor ki akart menni egy pillantra ahogy felállt húzta magával a terítőt is,ami tele volt friss kajával levessel pörkölttel,nokedlival rántot hússal meg krumplival....

2010. febr. 13. 22:17
 12/45 anonim válasza:
33%
Egyszer szemen spricceltem magam...
2010. febr. 13. 22:19
 13/45 anonim ***** válasza:
88%
mikor ránk nyitott a párom 13 éves húga...eltudtam volna süllyedni...:(
2010. febr. 13. 22:24
 14/45 anonim ***** válasza:
94%

Nekem nem ez volt a legcikibb, de most hirtelen ez jut eszembe.. :)

Szóval kicsi voltam, kb 6-7 éves. Voltunk az Ikeába, és ugyebár az úgy van berendezve mint egy lakás, szobák meg minden. És pont egy gyerekszobát néztünk apukámmal,és ott volt benne egy babakocsi, cumisüveggel meg mindennel. Azt hittem csak a stílus kedvéért van ott.Aztán a babakocsit elkezdtem tologatni, meg a cumisüveget is kiszedtem belőle, még a tetejét is leszedtem :D Aztán utána odajött a babakocsi tulajdonosa és csak nézett hogy mit akarok én csinálni az ő gyereke cumisüvegével :D

2010. febr. 13. 22:27
 15/45 anonim ***** válasza:
89%
Én egyszer végigsétáltam egy plázán úgy, hogy a cipőm sarkára akadt a Wc-ben egy hosszú darab wcpapír. És senki sem szóóóólt!!!!!!!!! :):):):)
2010. febr. 13. 22:28
 16/45 anonim ***** válasza:
80%

Hajjajj.. nekem van egy pár.

4-es voltam, amikor ugye minden Dragon Ball lázban égett. Így nagyon örültem, amikor megkaptam a Dragon Ball-os pólómat. Így évzáróra abban a pólóban, s hozzá társuló zöld rövidnadrágot vettem fel. 15 percre laktam a sulitól, s mikor átmentem a zebrán felfigyeltem, hogy mindenki fekete nadrág, fehér felsőben van. De én marha nem fordultam vissza... amikor beértem a kapun, akkor meg elkezdett égni a fejem, mert egyedül én mentem úgy, ráadásul Dragon Ball-os pólóban... ehhh...

Szintén negyedikben történt, amikor játszottunk, én meg "karatéztam". Ezzel a rendkívül mozdulattal sikerült elszakítanom a fekete nadrágom, így kilátszott alóla a fehér alsó... és persze mindezt csak lányok látták.

Felső tagozatban is volt pár beégés. Egyik osztálytársam elkezdett csiklandozni, s eme nemes tapintással megnyomta a hasam, s kiröppent egy galamb. :$

De hasonló égő helyzet volt, amikor nyelvtan órán "bogarásztam": ablak mellett ültem. A feladattal kész voltam, így unatkoztam. Így elkezdtem az ablakban mászkáló katica bogárral játszani. Kb. 5-10 percig csináltam. Mire visszafordultam mindenki engem bámult. :$

Emlékezetesebb is akad: szintén padtársammal órán nevetgéltünk. Kicsit megfázva voltam, így a nagy nevetgélés közben az orrváladékom (elterjettebb nevén: takony) húsz centire megnyúlt, ezzel odatapadva a laphoz, majd azzal a kellő "kecses" mozdulattal visszapattant az orromba. Mindkettőnknek érdekes "élmény" volt.

Igazán égő viszont a ballagásom volt. Későn adták oda a virágot, így amikor indulni kellett körbe a suliban felkaptam egy "elhagyott" csokrot, s szorítottam, hogy ne követelje vissza a gazdája.

2010. febr. 13. 22:35
 17/45 anonim ***** válasza:
82%
Húú hát a legcikibb dolog az esküvőmön történt.Vendégek tömege,fényképezett,kamerázott mindenki és hát minden szép és jó volt.......aztán jött az aláírás persze azt is sokan meg akarták örökíteni,eléggé izgatott voltam hiszen életem egyik fordulópontjához értem,olyan szép nagy lendülettel alá is írtam.Hát igen oda már nem a születési nevemet kellet volna.....akkor nem,de most már vissza nézve a felvételeket elég jót szórakozom magamon főleg azon az arckifejezésen amit vágtam.
2010. febr. 13. 22:35
 18/45 anonim ***** válasza:
84%

Amikor apukámmal vásároltam és elkezdett csipogni az a izé a kasszánál.. jöttek a biztonsági őrök, átkutattak.

Aztán kiderült,hogy a cipőm talpán volt egy árvonal.

2010. febr. 13. 22:37
 19/45 anonim ***** válasza:
89%

22:17-es ez nagyon durva! Engem is most fognak nemsokára bemutatni a párom szüleinek és az ilyen esetek a rémálmom!

A legcikisebb sztorim,amikor karácsony elött meg akartam lepni a párom azzal,hogy szexis fehérneműben nyitok ajtót.Kettőt szokott kopogni,hallottam is,hatalmas vigyorral a képemen,egy szál bugyiban és melltartóban kitártam az ajtót és a szomszéd bácsi állt ott,kezében egy levéllel,amit véletlenül hozzájuk dobott be a postás.A szája is tátva maradt én meg azt hittem elsüllyedek. :)

2010. febr. 13. 22:37
 20/45 anonim ***** válasza:
84%
amikor egy parkolóban olyan közel álltam meg egy autóhoz, hogy visszafele em fértem be az ajtón, a másik kocsi tulaja meg a ház ablakából üvöltözött, hogy kiszúrja a gumimat stb.. :DD
2010. febr. 13. 22:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!