Nagy baj van kérlek olvassátok ezt el! Ffontos hossszú de légyszíves olvasd el. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy reggel 8-16:30ig agykontroll tanfolyamra mentem itt tiszaújvárosban. Apám németbe dolgozik anyám sajnos majdnem minden héten iszik, most kihasználta hogy nem vagyok itthon, ugyanis már 3kor hívtam hullarészeg volt.. most hazaértem, nincs itthon :( nagyon nehéz írni bőgök nagyon, még csak 12 vagyok nem szeretném egyedül tölteni az éjszakát és az a helyzet fogalmam sincs hova mehetett.. tudom tudom milyen anya ez én is ezt mondom de ha józan nagyon szeretem mert kedves.. mamámat hívtam itt lakik 8 km re nagyon ideges lett ő is, már az 5ös buszt lekéste.. megpróbálom győzködni, hogy jöjjön, de nagyon ideges vagyok, kérlek mondja meg valaki ha tudja mit kell tennem?? mi lenne jó? lemenni mamámhoz azért nem jó mert holnap 8tól megint tanfolyam, és még tanulni kell ráadásul ha hazaér anyám eleshet mert full részeg.. mi legyen?.. 12 éves fiú* tudom hosszú lett de légyszves olvasd el..2010. febr. 13. 17:17
31/33 anonim válasza:
Drága Fiam! Mamáddal együtt kell bemennetek a gyámhivatalba, vagy a gyermekjóléti szolgálathoz. Mamádnak kell kérnie a gyámságot, te nem kérheted. Ha te mész ilyen kéréssel, esetleg átmenetileg intézetbe visznek, az nem jó.Számíts rá. hogy nem 3 napos folyamat lesz, eltart egy ideig. Erőt, kitartást kívánok Neked, úgy érzem felnőttebb vagy a korodnál. Remélem rendbe jön az életed, megérdemelnéd.
32/33 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, most fektettem le, adtam neki levest, egész nap vedelt, enni csak most evett.. szomorú vagyok hogy 4 napja láttam 100% józanon, na de holnap megbeszélem vele, mert ez rossz, de már megszoktam, de nagyon szeretném, ha nem inna többet akár soha az életben, legfeljebb ebben a félévbe,.. de azért köszönöm
2010. febr. 15. 19:04
33/33 anonim válasza:
16.49 nagyon kedves választ adtál :)
kitartást fiú,nagyon komoly gondolkodású vagy a korodhoz képest,és ennek a jővőben óriási hasznát veszed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!