Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy baj van kérlek olvassátok...

Nagy baj van kérlek olvassátok ezt el! Ffontos hossszú de légyszíves olvasd el. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy reggel 8-16:30ig agykontroll tanfolyamra mentem itt tiszaújvárosban. Apám németbe dolgozik anyám sajnos majdnem minden héten iszik, most kihasználta hogy nem vagyok itthon, ugyanis már 3kor hívtam hullarészeg volt.. most hazaértem, nincs itthon :( nagyon nehéz írni bőgök nagyon, még csak 12 vagyok nem szeretném egyedül tölteni az éjszakát és az a helyzet fogalmam sincs hova mehetett.. tudom tudom milyen anya ez én is ezt mondom de ha józan nagyon szeretem mert kedves.. mamámat hívtam itt lakik 8 km re nagyon ideges lett ő is, már az 5ös buszt lekéste.. megpróbálom győzködni, hogy jöjjön, de nagyon ideges vagyok, kérlek mondja meg valaki ha tudja mit kell tennem?? mi lenne jó? lemenni mamámhoz azért nem jó mert holnap 8tól megint tanfolyam, és még tanulni kell ráadásul ha hazaér anyám eleshet mert full részeg.. mi legyen?.. 12 éves fiú* tudom hosszú lett de légyszves olvasd el..
2010. febr. 13. 17:17
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
87%
az lenne a legjobb ha mamád elmenne hozzád és ott maradna veled! fel a fejjel!
2010. febr. 13. 17:22
 2/33 anonim ***** válasza:
67%

Elolvastam.

Értesítsd a rendőrséget, azok talán elővakarják a híd alól.

3/33 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd a tanfolyamot, és menj nagymamádhoz. Vagy ő jöjjön. Gondolom azért még van később vonat. A legjobb, ha ő jön, mert akkor reggel még el tudsz menni a tanfolyamra. Hívd fel, és kérd meg. De 8 kilóméterről egy ismerős is el tudja hozni, ha megkéri.

Sajnálom, hogy ilyen az anyukád. DE nyugodj meg. A részegekre is vigyáz a védőszentjük. Biztos haza fog keveredni.

4/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azonnal hívd a rendőrséget. Nyugodj meg! Hívd fel az ismerősöket, hogy nem látták-e valamerre...Esetleg néhány helyet is hívjál fel, hátha ott van.
2010. febr. 13. 17:23
 5/33 anonim ***** válasza:
100%

szia

nincs esetleg más rokonotok vagy anyukádnak barátnője vagy valaki akit esetleg felhívhatnál hogy nincs e náluk anyukád?

sajnálom,hogy így vagytok,nekem is hasonló volt az anyám,sőt rosszabb,én is ennyi idős voltam mikor elkezdtem gondoskodni róla,remélem azért nálatok nem fajulnak addig a dolgok,hogy neked kelljen....

2010. febr. 13. 17:24
 6/33 anonim ***** válasza:
51%
mindenképpen hivd fel a reendörséget, mert ha baja van - pl. elesett, akkor éjjel meg is halhat akár csak a hidegtöl is.
2010. febr. 13. 17:24
 7/33 anonim ***** válasza:
Szia! Semmiképpen se aggódj, nem lesz semmi baj! Próbáld meg elérni a telefonján, ha vannak közeli ismerősei akikkel ilyenkor találkozik akkor keresd meg őket iwiwen, hátha ott a személyes telefonszámuk és hívd fel Őket ha nagyon félsz. Kérdezd meg nem látták e anyukádat. Ha van rá lehetőség hívd át hozzátok egy barátodat, hogy aludjon ott.
2010. febr. 13. 17:25
 8/33 anonim ***** válasza:
ja és közben mamádat mégis csak hívd át és hivjátok fel a rendőrséget is!
2010. febr. 13. 17:25
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

Egyem meg a szíved, nagyon sajnálom... :((

Éppen egy másik kérdésnél merült fel a "részeges anya" témája, és én is írtam, hogy hasonló dolgok történtek velem gyermekkoromban.

Sajnos, én nem Tiszaújvárosban lakom, de ha ott laknék, biztos, hogy áthoználak magamhoz.

Mamád már biztosan nem tud menni hozzád?

Kajád van?

Valamelyik szomszéddal nem vagy jóban? Ha igen, menj át hozzájuk! Vagy ha rokonotok, jó ismerősötök lakik a környéken, akkor hozzájuk. De végső esetben legfeljebb ne menj holnap tanfolyamra, és inkább menj el mamához! Ne maradj egyedül éjszakára! Mondjuk, akkor sem irigyellek, ha anyukád véletlenül hazajönne...

Ezen kívül kérd meg mamát, hogy hívja fel a környékbeli kórházat, rendőrséget, hátha tudnak anyukádról valamit!

2010. febr. 13. 17:26
 10/33 A kérdező kommentje:
az a baj nincs nálam a telója magával vitte, köszi a bizttatást, tudnék hívni egy kettő embert de nem tudom fejből a számukat megkérem hátha eljön mamám, várok még segítségeket és nagyon köszönöm! jhálás vagyok nagyon rossz ez nekem fáj hoigy ilyen a gyerekkorom
2010. febr. 13. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!