Nagy baj van kérlek olvassátok ezt el! Ffontos hossszú de légyszíves olvasd el. Mit tegyek?
Elolvastam.
Értesítsd a rendőrséget, azok talán elővakarják a híd alól.
Hagyd a tanfolyamot, és menj nagymamádhoz. Vagy ő jöjjön. Gondolom azért még van később vonat. A legjobb, ha ő jön, mert akkor reggel még el tudsz menni a tanfolyamra. Hívd fel, és kérd meg. De 8 kilóméterről egy ismerős is el tudja hozni, ha megkéri.
Sajnálom, hogy ilyen az anyukád. DE nyugodj meg. A részegekre is vigyáz a védőszentjük. Biztos haza fog keveredni.
szia
nincs esetleg más rokonotok vagy anyukádnak barátnője vagy valaki akit esetleg felhívhatnál hogy nincs e náluk anyukád?
sajnálom,hogy így vagytok,nekem is hasonló volt az anyám,sőt rosszabb,én is ennyi idős voltam mikor elkezdtem gondoskodni róla,remélem azért nálatok nem fajulnak addig a dolgok,hogy neked kelljen....
Egyem meg a szíved, nagyon sajnálom... :((
Éppen egy másik kérdésnél merült fel a "részeges anya" témája, és én is írtam, hogy hasonló dolgok történtek velem gyermekkoromban.
Sajnos, én nem Tiszaújvárosban lakom, de ha ott laknék, biztos, hogy áthoználak magamhoz.
Mamád már biztosan nem tud menni hozzád?
Kajád van?
Valamelyik szomszéddal nem vagy jóban? Ha igen, menj át hozzájuk! Vagy ha rokonotok, jó ismerősötök lakik a környéken, akkor hozzájuk. De végső esetben legfeljebb ne menj holnap tanfolyamra, és inkább menj el mamához! Ne maradj egyedül éjszakára! Mondjuk, akkor sem irigyellek, ha anyukád véletlenül hazajönne...
Ezen kívül kérd meg mamát, hogy hívja fel a környékbeli kórházat, rendőrséget, hátha tudnak anyukádról valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!