Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy baj van kérlek olvassátok...

Nagy baj van kérlek olvassátok ezt el! Ffontos hossszú de légyszíves olvasd el. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy reggel 8-16:30ig agykontroll tanfolyamra mentem itt tiszaújvárosban. Apám németbe dolgozik anyám sajnos majdnem minden héten iszik, most kihasználta hogy nem vagyok itthon, ugyanis már 3kor hívtam hullarészeg volt.. most hazaértem, nincs itthon :( nagyon nehéz írni bőgök nagyon, még csak 12 vagyok nem szeretném egyedül tölteni az éjszakát és az a helyzet fogalmam sincs hova mehetett.. tudom tudom milyen anya ez én is ezt mondom de ha józan nagyon szeretem mert kedves.. mamámat hívtam itt lakik 8 km re nagyon ideges lett ő is, már az 5ös buszt lekéste.. megpróbálom győzködni, hogy jöjjön, de nagyon ideges vagyok, kérlek mondja meg valaki ha tudja mit kell tennem?? mi lenne jó? lemenni mamámhoz azért nem jó mert holnap 8tól megint tanfolyam, és még tanulni kell ráadásul ha hazaér anyám eleshet mert full részeg.. mi legyen?.. 12 éves fiú* tudom hosszú lett de légyszves olvasd el..
2010. febr. 13. 17:17
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam, először is próbálj megnyugodni. Nagy levegő, nincs itt a világ vége! Hívd mamádat, biztosan van busz még később is. Ha mégse tud jönni, akkor a tanulnivalóddal menj el hozzá.Nála nyugi van, tudsz tanulni, kapsz vacsorát.Onnan is el tudsz menni holnap reggel a tanfolyamra.Anyud nem veszett el,valószínűleg valamelyik kocsmában ül, előbb-utóbb hazaér.Mindenképpen legyen veled felnőtt! Édesapáddal tudsz beszélni? Mikor jön haza?
2010. febr. 13. 17:27
 12/33 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm kajám van sütött zöldésgheket és az az érdekes, nincsen semmi részegességre utaló nyom a laskásban, mivel ugyanúgy van minden, mint reggel teszem azt nincs cigi a hamusban mert ő nagyon cigizik megpróbálom mamámat idehívni nagyon REMÉLEM hogy el tud jönni .:(
2010. febr. 13. 17:29
 13/33 A kérdező kommentje:
az a baj apám németrbe van 700 kmre és nagyon idegbeteg nem jó sajna tudom viccesen hangzik de komoly, lehet lemegyek mamámhoz de félek ha hazaér egyáltaláűn akkor is elkezd egyet cigizni vagy valami és vagy leejti vagy leégeti az arcát vagí valami komoly..
2010. febr. 13. 17:30
 14/33 A kérdező kommentje:
felvette anyám a telefont azt mondja itt van valahol a városban, és valami férfi hangot hallottam ami szintén részeg volt de nekem sajnos nem ez már a bajom felőlem legyen hapsinál de annyira részeg hogy alig bírt beszélni, ráadásul elfelejtette letenni a telefont és beszélgettek tovább... :( az a b ajom hogyha valami sérülése lesz vagy elesik mi lesz??? én azt nem tudom megélni!!! legyen szíves valaki még segítsen
2010. febr. 13. 17:36
 15/33 anonim ***** válasza:
Ha anyudnál van a teló,akkor kérj meg szomszédot,hogy hadd hívd fel!legalább mondja meg neked h merre van-
2010. febr. 13. 17:37
 16/33 anonim ***** válasza:

Tiszaújvárosi Mentőállomás Irinyi J. út 1. 341 - 099

Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Tisza út 2. 544 - 290

Nézd, megtaláltam ezt a két telefonszámot, te is felhívhatod őket, és mondd el, hogy mi történt!

2010. febr. 13. 17:38
 17/33 A kérdező kommentje:
köszönöm kevességeteket!! hálás vagyok felhívtam mamámat, lemegyek a tanulnivalókkal, majd holnapra kialuissza magát remélhetőleg és nem fog megint inni mert sajnos akár nő akár nem, hajlamos 2-3 napig egyfolytában inni szóval majd kijózanodik szerintem nem lesz sok baja felnőtt már én meg lemegyek mamámhoz azért köszi
2010. febr. 13. 17:41
 18/33 anonim ***** válasza:
Jajj te szegény kisfiú.Maadra próbáljme viyázni és ne öérte izulj.Èrtesíts a rendörséget hogy eltünt részegen,és utána maaddal törödj!Neki kellene rád vigyáznia,és nem fordítva.Ha meg kijózanodik próbálj meg vele beszélni!Istenem az én anyám is ilyen volt,és még ráadásul másnap nem is emlékezett semmire!!!Ügyes légy...okosan
2010. febr. 13. 17:45
 19/33 A kérdező kommentje:
nagyon köszi 18:30 kor megy a busz NEM HAGYOM HOGY MEGÖLJÖN A FOLYTONOS STERSSZ! NEMNEM azért is lemegyek megnyugszom jad lesz valahogy, különben?4? a legfelháborítóbb az egészben ha neki elkezdek papolni részegen és józanon egyaránt én vagyok a hülye!! oké gyerek ne oktasson felnőttet de őn nem felnőtt ilyen viselkedéssel, köszönöm mégegyszer a sok választ nem hagyom elveszni magam, rremélem meg tudom ezek után vele beszélni.. mindenesetre józanon mehetett el itthonról mert semmi italos dobozt és semmi nyomot nem találtam arra hogíy itthon ivott volna ami még rosszabb szerintem mert józanul megy el, akkor csak működik rendesen az agya és tudatosan ment el nem részegen így ez roszabb mintha részegen ment volna... mindenesetre elmegyek és köszönöm továbbra is a válaszokat
2010. febr. 13. 17:54
 20/33 anonim ***** válasza:
Kitartás drágám! Nagyon lelkiismeretes fiú vagy, látom tényleg szereted anyudat. De ez így nem mehet! Még csak 12 évesen nem veheted nyakadba az ő gondját.Mama kié? Úgy értem kinek az anyja? Nem lehetne, hogy vele élj, ha anyud nem alkalmas a nevelésedre? Te aggódsz érte? borzasztó, fordítva kellene. Neki kötelessége aggódni, hogy hazaértél-e rendben, van-e mit enned.
2010. febr. 13. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!