Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy baj van kérlek olvassátok...

Nagy baj van kérlek olvassátok ezt el! Ffontos hossszú de légyszíves olvasd el. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy reggel 8-16:30ig agykontroll tanfolyamra mentem itt tiszaújvárosban. Apám németbe dolgozik anyám sajnos majdnem minden héten iszik, most kihasználta hogy nem vagyok itthon, ugyanis már 3kor hívtam hullarészeg volt.. most hazaértem, nincs itthon :( nagyon nehéz írni bőgök nagyon, még csak 12 vagyok nem szeretném egyedül tölteni az éjszakát és az a helyzet fogalmam sincs hova mehetett.. tudom tudom milyen anya ez én is ezt mondom de ha józan nagyon szeretem mert kedves.. mamámat hívtam itt lakik 8 km re nagyon ideges lett ő is, már az 5ös buszt lekéste.. megpróbálom győzködni, hogy jöjjön, de nagyon ideges vagyok, kérlek mondja meg valaki ha tudja mit kell tennem?? mi lenne jó? lemenni mamámhoz azért nem jó mert holnap 8tól megint tanfolyam, és még tanulni kell ráadásul ha hazaér anyám eleshet mert full részeg.. mi legyen?.. 12 éves fiú* tudom hosszú lett de légyszves olvasd el..
2010. febr. 13. 17:17
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Már biztosan jó helyen vagy. Az előttem szóló fején találta a szeget. Gondold meg, hogy a nagyanyád legyen a gyámod! Vagy menj ki apádhoz! De neked semmiképpen sem ilyen problémák valók 12 évesen! Sőt, a felnőttek sem élnek hosszasan ilyen helyzetben.
2010. febr. 13. 22:19
 22/33 anonim ***** válasza:
Nem a te dolgod anyudra vigyázni, hanem fordítva. Tedd meg amit tudsz érte, de ne gyötörjön lelkiismeretfurdalás, ha nem vagy ebben tökéletes. Te vagy a gyerek, nem ő.
2010. febr. 14. 01:50
 23/33 anonim ***** válasza:
Mindenképpen írjál gyerekem, mi lett veled, anyuddal?? Aggódunk ám érted!
2010. febr. 14. 07:51
 24/33 anonim ***** válasza:

Igen, írj, én is kérlek! Egész este az járt a fejemben, hogy mi lehet veled! Tényleg aggódunk!

És valamit ki kellene találni arra az esetre, ha ez legközelebb megint előfordulna - de ebben talán Mama az illetékes, mert te gyerekként nem tudsz sokat tenni.

2010. febr. 14. 09:31
 25/33 anonim ***** válasza:
Hát ezen jól kibőgtem magam...légyszi írd meg,mi lett a végkifejlet!Tudd meg,hogy nagyon ügyes és erős gyerek vagy korodhoz képest.
2010. febr. 14. 11:42
 26/33 A kérdező kommentje:
Köszönök mindenkinek minde választ!! hálás vagyok, na, az úgy történt hogy ott aludtam mamámnál, el tudtam aránylag jól aludni.. reggel írt anyám hogy jól van, küldi értem egyik munkatásrsát, jó eljött akkor derült ki hogy az ő és a hapsija eljegyzését ünnepelték.. egyébként ismerem a nőt nagyon rendes de tényleg és közvetlen hazaértünk, ugyanúgy részeg anyám, tudott menni meg minden, de részeg volt.. nagyon rosszul esett nekem, méreggel indultam az agykontroll tanfolyamra, ott lenyugodtam, most hazajöttem 15:00 kor, háhááá hawai anyám pihen minden (gondoltam én) erre ugyanúgy részeg másik munkatársnője van még azóta is itt akkor is egy kisebb bőgésroham, most jól, vagyok, mert már annak is örülök hogy legalább itthon van, szerencsére munkában sosem iszik, hétköznap semmi ital, holnap megy dolgozni kibírom már, ha csak iszogatnak a konyhában.. szeretem őt de ez így nagyon nem mehet, anyámat verte az apja meg én apám is neki is megvan a szara a vállán, de miért az életét kell elcseszni ezzel a hülye itallal?? kár már megszoktam hogy ez van szóval nem érdekel de nagyon szomorú vagyok, a szememnek se tesz jót mert szürkehályogom van és gondolom a sok stressztől még roszabb lesz, nem szeretném itthonhagyni, mert kötődök hozzá mert számtalan helyzet volt eddig már hogy rajta múlt sok nehéz dolog az életben, na mindegy azért írhattok tanácsokat hogy mi legyen,. és nagyon KÖSZÖNÖM a törődést és sajnálatot sajnos ez egy igazi történet, kár hogy nem csak egy álom..
2010. febr. 14. 16:20
 27/33 A kérdező kommentje:
És egyébként mama anyai ágon szóval anyám anyja de m,ost mérges rá és az a legborzasztóbb hogy anyám aztmondja hogy én vagyok a hülye, meg mama mert minek aggótunk érte, aztmondta anya, hogy el tudtam volna én itthon aludni egyedül míg ő bulizik.. eddig rendben is!!! ha nem eszi meg a belem a tonnaszámú méreg, úgy tényleg el vagyok magamba, de azzzal a tudattal hogy meg is halhatott volna, na neem így nem
2010. febr. 14. 16:26
 28/33 A kérdező kommentje:
Erős gondolkozás után rájöttem, nincs nekem erre szükségem.. átíratkozok mamámhoz gyámnak,.. ott béke van, itt apám balhézik, kiabál anyám RÉSZEG (ÉS EZT MÁR NAGYON DE NAGYON RÜHELLEM!!!) ÉS Legszívesebben akár tetszik akár nemc bele tudnám folítani ilyenkor egy kanál vízbe.. !! azért mindenkinek köszi.. egyébként pár éve a gondolat se jutott volna eszembe hogy én innen elköltözzek, de mostmár azthiszem ez a legjobb..
2010. febr. 14. 20:13
 29/33 anonim ***** válasza:

Jól teszed, ezt beszéld meg Mamáddal.

De aztán ne hagyd, hogy Anyukád befolyásoljon, mert számíts rá, hogy majd elkezd ígérgetni, hogy így meg úgy nem fog inni. Ezt ne hidd el. Max. ha komoly kezelésnek, elvonókúrának veti magát alá, akkor fogja tudni letenni a piát.

Ismétlem, ne higgy neki! Ez nem való egy 12 éves fiúnak.

2010. febr. 15. 09:13
 30/33 A kérdező kommentje:
köszi ezaz, megint aztmondta nem fog inni megy dolgozni, erre szóólt a főnöknek hogy inkább nem menne,, nem hiszek itthonhagyom megmondom h menjen kúrára
2010. febr. 15. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!