Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy cigizek?
Te mért szoktál rá?
Abban a dologban igaza van szüleidnek, hogy nem kellene rászokni, viszont nehéz úgy példát mutatni, hogy közben ők is dohányoznak.
Kérdezz meg őket, hogy ők mért szoktak rá? És támasszák alá rendes érvekkel, hogy te miért nem dohányozhatsz. Talán ez segítene egy kicsit, de én ettől függetlenül azt mondom, hogy ilyen fiatalon nem kellene rontanod a szervezeted, ráadásul egy csomó pénzt elmegy rá, amiből simán tudnál más hasznosabb dolgokat venni.
25/L
"Én is pont azért szoktam rá mert mást se láttam 15 éve a szüleimtől mint hogy cigiznek."
- Na, azért ne legyél önmagad pszichológusa. Ha már felismerted, hogy rossz hatás ért, akkor már semmiből sem ártana belátni, hogy igazából neked erre semmi szükséged.
Szüleid is cigiznek?
Ha nem, akkor úgyis megérzik rajtad, ha meg igen, akkor nem is kell elmondanod nekik!
Ja, hogy kamaszkori lázadás... Oké, az tény, hogy a szüleid rossz példát mutattak, de lehetene annyi eszed, hogy te nem szoksz rá. Drága, szétcseszi a tüdődet, főleg ilyen korban, mikor még fejlődésben vagy, besárgulnak a fogaid és szerinted egy normális fiú szeret olyna lánnyal csókolózni, akinek a szája hamutál ízű? Hát nem. Nem a kifogásokat kéne keresni, hanem ilyenkor kezdhetnél el felnőttként viselkedni, hogy csak azért sem gyújtasz rá. nem a szüleidre kell itt mutogatni. Nekem is van ismerősöm, akinek mindkét szülője dohányos, ő mégse követi a példájukat.
de tudod mit? Ha ennyire nagylány vagy, hogy szívd azt a sz@rt, legyél ahhoz is nagylány, hogy elmond nekik és viseld a következményeit. Persze alegkönnybeb vádaskodni, hogy jaj de hát ti is cigiztek. Nagy sz@rt. És ha heroinnal lőnék magukat ezentúl, te is csinálnád utánuk? GONDOLKOZZ MÁR!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!