Ferfitarsaim! Hogy viselnetek/viselitek ezt? Elcsajosodik a lakasunk?
Figyelt kérdés
Mielott osszkoltoztunk nem volt tul sok butorom. Menyasszonyom, elkezdett lakberendezni. A kanape nem jo, mert csunya, ide kell egy szonyeg, oda kell egy disz, falakat fessuk at. A furdo tele van illatgyertyakkal, minden temtikusan ikeas dobozkakba rendezve, a nappalit falait beteritettek a kozos, bekeretezett kepek, kanapen diszparnak, dohanyzoasztalon mecsestartok, agy is ugy van megcsinalva mint egy szallodaban, uj agynemu/uj huzat, agytakaro, diszparnak, plussok, a konyhaba uj etkeszlet, minden italoz kulon pohar(uditos/vizes/boros stb.) tokeletes sorrenben berakva a szekrenybe, hutoben is minden ugy van bepakolva, mint egy muezumban. Raadasul a tisztasag is..eloszobaban cipo le(persze azelott is levettem), szepen, egymas melle kell tenni oket, kabatot vallfara akasztani(akasztora nem jo), atoltozni melegitobe, utcai ruhat szennyesbe, amit hordok elere hajtogatva a komod tetejere. Csak papucsban szabad itthin lenni, ha jin valaki vendekpapucsot kap. Engem is befog takaritani,de nem ertem, mi ek ilyen sokszor. Ketnaponta fel van porszivozva, mosva, azonnal el kell mosogatni mindent, minden ruha, meg az alsogatyaim is az elere vannak vasalva es precizen behajtogatva a fiokba. Etkezesekkor kek szalvetahoz kek gyertya, feher szalvetahoz feher gyertya stb. Legyen sini es tiszta. Imadom a menyasszomat, tenyleg jo tiszta lakasba hazajonni, van fott etel, de neha ugy erzem, sose fogom megerteni, miert fontos egy csomo minden ezek kozul. Nobol van, igy ne is akarjam megerteni? :D2015. febr. 16. 22:24
31/44 anonim válasza:
Az a vicces, hogy én mit nem adnék érte, ha lenne bennem annyi, hogy azonnal elpakoljak magam után. Ez még abszolút nem rendmánia, miért baj az, ha otthonosabbá teszi a lakást? És ezt most nem a kérdezőtől, hanem azoktól kérdem, aki azt írja, hogy menekülj. A váltópapucs nekünk is jó lenne, csak nekem nincs helyem tárolni :D Szerintem ez alap rend és tisztaság, amit elmond a kérdező, kb napi 1 óra pakolással.
32/44 anonim válasza:
Én is nő vagyok.Szeretem a rendet, de ez, amit a menyasszonyod csinál, engem tuti kikészítene.Én is szépen beágyazok minden nap, viszonylag rend van, a konyha is mindig szép tiszta, de nekem az az elvem, hogy a lakásban mindkettőnknek jól kell éreznie magát.A nappali kb minden este úgy néz ki, mint a csatatér, mert tvzés közben popcornt eszünk, chipset, üdítősflakonok szanaszét, stb :-)De aztán másnap reggel egyszerűen összeszedjük és kész.Nekem volt olyan pasim, aki háromszor porszívózott hetente, hát nem is sokáig voltunk együtt :-)))
33/44 anonim válasza:
Ja És napi egy órát tuti nem töltenék takarítással :-)
34/44 anonim válasza:
" Igényes lány, érzéke van az otthonteremtéshez: meleg hangulat lehet abban a lakásban"
Nagyon meleg hangulat lehet, ahol szegény pasi meg se mer mozdulni :-DD
35/44 anonim válasza:
húú irigyellek apukám bárcsak az én feleségem lenne ilyen!
Ehelyett egy lusta rendetlen disznó, semmit nem tart rendben a saját dolgaimnak már alig van hely a sok lom miatt.Ezért néha már nem találom amit keresek. Mindent félretesz hogy az még kell majd, persze az életben nem lesz használva többet.
36/44 piroska és a farkas válasza:
Én igazábol nem látom, h mi a probléma. Adott két ember, akik eddig egyedül éltek, jelentősen eltérő szokásokkal. Szeretik egymász, öszzeköltöztek, kijöttek a különbségek, meg is fogják oldani.Amennyire én tapasztaltam, néhány központi tárgyon kívül a férfiaknak nagyjábol mindegy, h mi hol és hogyan van, jo, ha van tiszta, de ha nincs a tegnapi még jo, ha rajtuk mulna, a dízspárnagyártok már kihaltak volna, és ha mégis van olyan, aki pl színek harmoniájára törekszik agglegényként, hát hamarabb nézik melegnek mint heteronak. De nem így a nők.... sokunknak fontos, h ami körülvesz minket, az legyen kerek egész. Igen, hogy a dezodorom kupakjának a színe passzoljon a zoknimhoz, ésegyéb.Mindkét veriba lehet tulzásba esni, de ha két ember szereti egymást akkor idővel ezek a dolgok is összesimulnak, te megteszed azt amiről 1 éve még azt gondoltad, h soha,ö pedig talán rájön, h mi az ami túlzás. De ha ez neki nem kényszer, és nem érzi tulzásnak, és nem teher,akkor ez van...:) Esetleg mondd eg neki, h nagyon szereted őt, de szeretnéd otthonérezni magad.... ezért picit lazuljon, mert neked ez így sok.
37/44 piroska és a farkas válasza:
a " veriba" azt hiszem verzioban akart lenni.
38/44 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy kib***ott illatgyertyától lesz egy lakás otthonos, mint sok hibbant nő hiszi, én a helyedben a nekem nem tetsző giccseit megröptetném. :)
26N
39/44 A kérdező kommentje:
Nem lesz gyerekunk, irtam mar. A parkapcsolatommal nincs gond. Azert ezrem neha, hogy nem merek megmozdulni itthon, mert olyan szep es tiszta minden. Nem zavar kicsit se inkabb szokatlan, mert eddig legenylaksban eltem. Vannak dolgok, amiket nem ertek meg mindig, vagy foloslegesnek tartok, de persze elfogadom oket, hiszen a menyasszonyom a szerelmem. Az illatgyertyak amugy nagyon jo illatuak :D
2015. febr. 17. 17:26
40/44 anonim válasza:
Ezt tuti a nő írja, férfi nem mond olyat illatgyertyára, hogy jó az illata, meg hogy nem zavarja, hogy minden katonás rendben van pffff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!