Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ferfitarsaim! Hogy viselnetek/...

Ferfitarsaim! Hogy viselnetek/viselitek ezt? Elcsajosodik a lakasunk?

Figyelt kérdés
Mielott osszkoltoztunk nem volt tul sok butorom. Menyasszonyom, elkezdett lakberendezni. A kanape nem jo, mert csunya, ide kell egy szonyeg, oda kell egy disz, falakat fessuk at. A furdo tele van illatgyertyakkal, minden temtikusan ikeas dobozkakba rendezve, a nappalit falait beteritettek a kozos, bekeretezett kepek, kanapen diszparnak, dohanyzoasztalon mecsestartok, agy is ugy van megcsinalva mint egy szallodaban, uj agynemu/uj huzat, agytakaro, diszparnak, plussok, a konyhaba uj etkeszlet, minden italoz kulon pohar(uditos/vizes/boros stb.) tokeletes sorrenben berakva a szekrenybe, hutoben is minden ugy van bepakolva, mint egy muezumban. Raadasul a tisztasag is..eloszobaban cipo le(persze azelott is levettem), szepen, egymas melle kell tenni oket, kabatot vallfara akasztani(akasztora nem jo), atoltozni melegitobe, utcai ruhat szennyesbe, amit hordok elere hajtogatva a komod tetejere. Csak papucsban szabad itthin lenni, ha jin valaki vendekpapucsot kap. Engem is befog takaritani,de nem ertem, mi ek ilyen sokszor. Ketnaponta fel van porszivozva, mosva, azonnal el kell mosogatni mindent, minden ruha, meg az alsogatyaim is az elere vannak vasalva es precizen behajtogatva a fiokba. Etkezesekkor kek szalvetahoz kek gyertya, feher szalvetahoz feher gyertya stb. Legyen sini es tiszta. Imadom a menyasszomat, tenyleg jo tiszta lakasba hazajonni, van fott etel, de neha ugy erzem, sose fogom megerteni, miert fontos egy csomo minden ezek kozul. Nobol van, igy ne is akarjam megerteni? :D
2015. febr. 16. 22:24
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
60%
javítás: rendezett környezetet kaptál. Nem tudom, miért javította át a gép.
2015. febr. 17. 08:24
 22/44 anonim ***** válasza:
15%
Kamukérdés, amit valószínűleg nő írt ki. Először szidja a dolgokat, aztán ő maga védi. Szerintem saját magáeól írta ki a kiscsaj a "kórképet" vagy csak ilyennek képzeli a leendő életét Brad Pittel, ezért húzta fel magát a "hülye ez a nő" jellegű válaszokon.
2015. febr. 17. 09:26
 23/44 anonim ***** válasza:
57%
Vagy tényleg szereti a párját, csak zavarja még a nagy változás...
2015. febr. 17. 09:31
 24/44 anonim ***** válasza:
89%
Én speciel nem vagyok boldogabb, ha ki van vasalva az alsógatyám...
2015. febr. 17. 09:35
 25/44 anonim ***** válasza:
71%
Nem párkapcsolati tanácsot kértél igaz, de szerintem nagyon rendben van a menyasszonyod, sokan örülnének egy ilyen a "lakásból otthont" varázsoló társnak. Ez csak az igénytelen pasiknak probléma. Az, hogy van amiben túloz, nem baj. Majd ha nem lesz rá ideje, akkor nem csinálja ami felesleges, pl: alsók vasalása. Ami meg zavar, azt beszéld meg vele, lehet változtatni, úgy alakítani, hogy a te ízlésednek is megfeleljen. Én is ilyen vagyok, és nem is szeretnék változtatni ezen. A gyerekeimet is így nevelem, hogy nem csinálunk csatateret a lakásból, amire nincs már szükségünk azt a helyére tesszük, (nem 1 hét múlva), sosincs a mosogatóba szennyes edény, 2 naponta porszívózok, stb. Én úgy gondolom, hogy aki igényes az otthonára, a környezetére, az nm érzi jól magát kupiban, vagy ha kosz van, és tesz is érte, hogy ne úgy legyen, elvárja a családtagjaitól is, hogy vigyázzanak a rendre, tisztaságra, és vegyenek részt annak fenntartásában. Azt gondold át, hogy ezt te meg tudod e szokni, és idővel belső igényeddé válhat e neked is, vagy inkább majd egyre jobban idegesít. Ez a nem mindegy, de ezt neked kell tudnod, te milyen beállítottságú vagy.
2015. febr. 17. 09:59
 26/44 anonim ***** válasza:
74%

Amit leírtál - a papucsvédő kivételével - nagyon rokonszenves. Igényes lány, érzéke van az otthonteremtéshez: meleg hangulat lehet abban a lakásban. Lehet, hogy első megközelítésre megdöbbentett a fészekrakó igyekezete, de gondold csak meg: érted, kettőtökért, azért teszi, hogy haza érve feltöltődhessetek egy szép környezetben. Mellesleg: írod, hogy "segítesz" neki. Dícséretes, de méginkább az, ha úgy fogalmazol: "vállalom az otthonteremtés és házimunka rám eső részét".

A túlzásoktól (papucsvédő...brrr, vendégpapucs) igyekezd igyekezd, hacsak lehet, lebeszélni, de élvezd a meleg hangulatú közös otthont. Örüljetek neki és egymásnak.

2015. febr. 17. 10:32
 27/44 anonim ***** válasza:
34%

A kérdést egy nő írta ki vagy a puha.p.öcs férfi. Ez annyira látszik, a forgalmazás, a probléma felvetés, a reakció!!!

Nem értem miért jó az oldalt ilyen hatásvadász, kamu kérdésekkel elárasztani? Ennyire unatkoznak az emberek?

2015. febr. 17. 10:35
 28/44 anonim ***** válasza:
37%
Az a pasi, aki nem szapulja azonnal, hanem megpróbálja megérteni a párját, rögtön puha p.öcs?
2015. febr. 17. 10:53
 29/44 anonim ***** válasza:
18%
Csinálj neki egy gyereket, utána hamarosan minden szirszar eltűnik.
2015. febr. 17. 11:31
 30/44 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem ezzel semmi különösebb gond nincs. Igen, egy kicsit túlzás itt-ott.. De azt hiszem inkább abban túlozzon csak valaki, hogy fehér szalvétához fehér gyertya dukál.....mint bármi másban...nem?

Amúgy igen. Mi nők ösztönösen vonzódunk az esztétikus, szép dolgokhoz. Persze nem vagyunk egyformák...van, akinek a kupis konyha közepén egy műanyag tányérból is tökéletesen megfelel a vacsora...de azért általánosságban elmondható, hogy szeretjük a rendet, a tisztaságot és a szépséget! A lakásban is! ;)

2015. febr. 17. 11:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!