Ferfitarsaim! Hogy viselnetek/viselitek ezt? Elcsajosodik a lakasunk?
"Bonts ki egy sört, ülj le az utcai gatyóban a kanapéra, kapcsold be a TV-t és közben úgy egyed a popcornt, hogy a lehető legtöbb morzsa a földre hulljon. Meg kell tanítani a nőknek: a férfiak nem plüssbabák, nekik is vannak igényeik,"
#6-os ne viccelj,ez pont az igénytelenséget tükrözi,nem :D
Kétfelé választanám a problémát.
Az, hogy nem hagyja elhatalmasodni a kupit, azonnal elpakol mindent, jó dolog, és nem lenne baj, ha te is megszoknád. A barátnőddel tiszta, igényes, rendezett környezetet hagytál.
A többi más kérdés:
Ha utálod, hogy mondjuk sok időt tölt vasalással, kérd meg, hogy ne vasalja bizonyos holmijaidat, mert neked mondjuk elég, ha az ingek, pólók vasalva vannak.
Ha kimondottan idegesítenek a díszpárnák, illatgyertyák, nyugodtan szólj miattuk. Mondd el, hogy nem kedveled igazán a habos-babosat, számodra így nem otthonos a lakás.
Tudod, szóból ért az ember.
Nálunk pl. a férjem nagyon szereti az illatgyertyákat, nekem meg felfordul tőlük a gyomrom, megfájdul a fejem. Kértem, ne használjunk ilyet,megértette. Ennyi. Ha nem vagyok itthon, meggyújtja, aztán szellőztet.
Még egy megjegyzés Született itt néhány nagyon konstruktív javaslat a direkt disznóól csinálástól a szoba közepébe szarásig. Na az ilyen pasit hagynám ott lendületből. Nem normális dolog beszélgetés helyett direktben hazavágni a másik munkáját. Egy párnak kutya kötelessége kommunikálni, mert sem az eltűröm, sem a bunkó vagyok nem megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!