Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ferfitarsaim! Hogy viselnetek/...

Ferfitarsaim! Hogy viselnetek/viselitek ezt? Elcsajosodik a lakasunk?

Figyelt kérdés
Mielott osszkoltoztunk nem volt tul sok butorom. Menyasszonyom, elkezdett lakberendezni. A kanape nem jo, mert csunya, ide kell egy szonyeg, oda kell egy disz, falakat fessuk at. A furdo tele van illatgyertyakkal, minden temtikusan ikeas dobozkakba rendezve, a nappalit falait beteritettek a kozos, bekeretezett kepek, kanapen diszparnak, dohanyzoasztalon mecsestartok, agy is ugy van megcsinalva mint egy szallodaban, uj agynemu/uj huzat, agytakaro, diszparnak, plussok, a konyhaba uj etkeszlet, minden italoz kulon pohar(uditos/vizes/boros stb.) tokeletes sorrenben berakva a szekrenybe, hutoben is minden ugy van bepakolva, mint egy muezumban. Raadasul a tisztasag is..eloszobaban cipo le(persze azelott is levettem), szepen, egymas melle kell tenni oket, kabatot vallfara akasztani(akasztora nem jo), atoltozni melegitobe, utcai ruhat szennyesbe, amit hordok elere hajtogatva a komod tetejere. Csak papucsban szabad itthin lenni, ha jin valaki vendekpapucsot kap. Engem is befog takaritani,de nem ertem, mi ek ilyen sokszor. Ketnaponta fel van porszivozva, mosva, azonnal el kell mosogatni mindent, minden ruha, meg az alsogatyaim is az elere vannak vasalva es precizen behajtogatva a fiokba. Etkezesekkor kek szalvetahoz kek gyertya, feher szalvetahoz feher gyertya stb. Legyen sini es tiszta. Imadom a menyasszomat, tenyleg jo tiszta lakasba hazajonni, van fott etel, de neha ugy erzem, sose fogom megerteni, miert fontos egy csomo minden ezek kozul. Nobol van, igy ne is akarjam megerteni? :D
2015. febr. 16. 22:24
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Nem kenyszeresen csinalja.(anyam kenyszerbeteg, ez nem az) Nem ugy kell elkepzelni, hgy napi 12 oran keresztul tesz vesz. Csak ugy altalaban, azonnal elpakol valamit, ha nem kell, mikozben en ott hagynam akar napokig is. Pl. mosogatnivalo, szennyes, vagy nem agyaznek be egyaltalan. De el fogom venni felesegul nyaron, mert szeretem, o a mindenem, csak mostanaban eszmeltem ra ezekre. Nem volt eddig ilyen rendszer az eletemben.
2015. febr. 16. 23:07
 12/44 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem ne vedd el. Te trehány vagy, jó neked a kosz meg a kupi, ő meg rendmániás. Nem fogtok bírni megmaradni egymás mellett.
2015. febr. 17. 00:04
 13/44 anonim ***** válasza:
64%
Engem nőként nem a takarítás- és rendmániája döbbentett le, sőt, azt tisztelem benne, sajnos én nem vagyok ilyen következetes. Hanem ez az illatgyertya, díszpárnák és minden szir-sz*r. :D Na, ezen én is kiakadnék!
2015. febr. 17. 00:09
 14/44 anonim ***** válasza:
86%
Szerencsétlen csaj lelkesen próbál otthont teremteni, de ez manapság úgy látszik már sem a férfiaknak, sem a nőknek nem tetszik.. Vasalja a pasi alsógatyáit, rendet tart, ízlésesen próbál teríteni, és erre az a válasz, hogy "menekülj!" Hát ezen tényleg csak röhögni tudok. Ha tényleg akkora fájdalmat okoz a dolog, kérdező, akkor hagyd el. Ha ő örömét leli benne, neked meg mindegy, akkor meg csinálja csak. Valószínűleg neked akar vele örömet okozni.
2015. febr. 17. 00:42
 15/44 A kérdező kommentje:
Nem okoz fajdalmat :) csak azelott egyedul eltem, nem igazan szoktam meg meg.
2015. febr. 17. 00:49
 16/44 anonim ***** válasza:
92%
Az a baj, hogy hosszabb távon nem fogjátok egymás mellett bírni. Akkor fog ez tetőzni, amikor lesz gyerek, az is persze csinálja a kupit, és ha van mellé egy trehány férj, akkor ki fog készülni. Ilyenkor még nem baj, ha egy-egy dolog elől marad, de nálunk pl. a volt férjem képtelen volt megérteni, hogy ha már van gyerek, akkor nem élhetünk ugyanúgy mint azelőtt. A trehánysága miatt kellett elvennem már másfél évestől konyhakést, meg a konzervnyitót amivel a tévé képernyőjét püfölte. Szedtem ki a kezéből nem neki való ételt, borospoharat. És amikor az ember kialvatlan, egész nap házimunkát végez vagy a gyerek után talpal és nem jut oda, hogy leüljön a kanapéra szusszanni egyet, akkor a "drágám, legközelebb tedd el a konyhakést"-ből lesz a teli tüdőből üvöltve "nem megmondtam, hogy vidd innen a p... ba a kést".
2015. febr. 17. 01:19
 17/44 A kérdező kommentje:
Nem akarunk gyereket, szoval ilyen gond nem lesz. Lassan 8 eve egyutt vagyunk, igaz csak most koltoztunk ossze, de nekem nem derogal segiteni, megkerdezni miben segithetek, csak furcsallom, hogy ilyen tuchtig, mert egyedul ennel...valljuk be igenytelenebbul eltem. Nem keretem parkapcsolati tanacsokat, a kerdes nem errol szol.
2015. febr. 17. 03:05
 18/44 anonim ***** válasza:
44%
Látszik, hogy most költöztetek össze. Másnál is szokott így kezdődni, 1 év múlva dicsekedj!
2015. febr. 17. 05:11
 19/44 anonim ***** válasza:
61%

"Bonts ki egy sört, ülj le az utcai gatyóban a kanapéra, kapcsold be a TV-t és közben úgy egyed a popcornt, hogy a lehető legtöbb morzsa a földre hulljon. Meg kell tanítani a nőknek: a férfiak nem plüssbabák, nekik is vannak igényeik,"

#6-os ne viccelj,ez pont az igénytelenséget tükrözi,nem :D

2015. febr. 17. 06:43
 20/44 anonim ***** válasza:
77%

Kétfelé választanám a problémát.

Az, hogy nem hagyja elhatalmasodni a kupit, azonnal elpakol mindent, jó dolog, és nem lenne baj, ha te is megszoknád. A barátnőddel tiszta, igényes, rendezett környezetet hagytál.

A többi más kérdés:

Ha utálod, hogy mondjuk sok időt tölt vasalással, kérd meg, hogy ne vasalja bizonyos holmijaidat, mert neked mondjuk elég, ha az ingek, pólók vasalva vannak.

Ha kimondottan idegesítenek a díszpárnák, illatgyertyák, nyugodtan szólj miattuk. Mondd el, hogy nem kedveled igazán a habos-babosat, számodra így nem otthonos a lakás.

Tudod, szóból ért az ember.

Nálunk pl. a férjem nagyon szereti az illatgyertyákat, nekem meg felfordul tőlük a gyomrom, megfájdul a fejem. Kértem, ne használjunk ilyet,megértette. Ennyi. Ha nem vagyok itthon, meggyújtja, aztán szellőztet.

Még egy megjegyzés Született itt néhány nagyon konstruktív javaslat a direkt disznóól csinálástól a szoba közepébe szarásig. Na az ilyen pasit hagynám ott lendületből. Nem normális dolog beszélgetés helyett direktben hazavágni a másik munkáját. Egy párnak kutya kötelessége kommunikálni, mert sem az eltűröm, sem a bunkó vagyok nem megoldás.

2015. febr. 17. 08:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!