Hány éves korban illik már elköltözni otthonról?
Én pl semennyire sem vagyok önellátó, nappalis egyetemista vagyok, munkát sehol nem adnak mert valahogy rugalmas munkaidőt nem szeretik, meg a szakom miatt max egy pénteki napot tudnék óramentessé tenni... :S:S De én nem kapok sem bursát, sem szoctámot, semmit... ugyanis hiába pályázom meg nem kapok egy fityinget se, helyette viszi a vállalkozó hátrányos helyzetben lévő csemetéje..:S Szóval én csakis otthonról kapok pénzt, most micsináljak??
Muterom meg aztmondta ha tanulok akkor kötelességem hogy tanuljak, ne dolgozzak, nem azért küldött tanulni...
21/f
én vagyok a szoctám-bursás válaszoló
kis faluban laknak a szüleim,mindenki megkapja a bursát,anyagi helyezttől függetlenül,mert összesen 8 egyetemista van az 1000fős falura...
szociális támogatást azért kapok,mert egyrészt messze lakok,másrészt otthonra vagyok bejelentve
és dolgozom,sokszor 12órázok,én is adózó ember vagyok
szüleim pedig nem szorulnak támogatásra szerencsére,ha rajtuk mulna még mindig támogatnának,csak én ezt már pofátlannak tartanám,elég sok pénzt költöttek rám 18 éves koromig a magántanárok jó iskola miatt,most had tegyék ugyanezt az öcsémmel
amugymeg munka...csak akarni kell...borsodban lakok,és én akarok dolgozni,ezért tudok is...mert elvállalok mindent...ha kell,akkor 200forintos órabérért,mert tudom,hogy előbb bizonyitani kell,és akkor kapok jobb melokat is...mára ez megvan,nekem igy jó
nem otthon panaszkodok,hogy ide se vettek fel,meg ide se...hanem megyek a következő helyre,még akkoris ha az csak 8 általánost igénylő munka,nekem meg ennél nemkevéssel több képesitésem van...és nem vagyok lusta most is hajnal 4kor kelni,és este 8ig dolgozni...
15:50.
15:47 vagyok, amire kell arra ad. En nem szoktam igy elb@szni annyira amugy sem. Amim van, azzal ki vagyok elegulve még.^^ (most h jon az adojovairas, megbeszeltuk, hogy havi 15ot hagy nekem, ameddig jar plusszba)
nem minden nap dolgozok,168 órát lehet egy hónapban diákként jelenleg
nappalis vagyok,de jó az átlagom,igy csak gyakorlatra kell bejárnom,előadásra nem,ezért tudok ennyit dolgozni,és végzős vagyok,nyáron diplomázok,ősztől másoddiploma
akarni kell...
párom ugynezt csinálja
(és nem büfészakot végzek)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!