Nagyon jó a kapcsolatom a szüleimmel. Vannak súrlódásaink, de semmi komoly. Mindenben segítenek amiben tudnak. 28 éves vagyok, nincs partnerem, és a fizum sem túl jó. A szüleim néha adnak is pénzt ha megszorulok, de a háztartásba nem adok. Tudom, hogy manapság sokan vannak így, de mégis, mikortól ciki már?
Igen,erről van szó,hogy egyedül szinte lehetetlen elindulni,ha átlagos keresettel bírsz.Én is laktam egykori barátommal,de mikor szakítottunk,haza kellett kullognom,nem tudtam megfizetni az albérletet.
2010. febr. 11. 15:41
22/42 anonim válasza:
22 vagyok,4 éve önelláto...2 évig koli,2 éve albérlet
nappalin egyetemista vagyok,mellette melo,keresek kb 60-70 ezeret,szoctám,ösztöndij+bursa,összejön 100ezer,ebből 20 az albérlet,20 a rezsi,60 marad a többire,ne mondjátok hogy nem lehet beosztani
2010. febr. 11. 15:43
23/42 anonim válasza:
Ahol én lakom 40-ből nem úszom meg az albit!
2010. febr. 11. 15:44
24/42 anonim válasza:
Azért kíváncsi lennék, hogy a sok 19-24 évesek, hogy tudnak annyit keresni, hogy önálló lakást tudnak fenntartani?
Nekem ne mondja senki, hogy a szülők nem támogatnak itt senkit. Az én lányom hétvégente 12 órázik, hétköznap pedig egyetemre jár. Itthon lakik és 24 éves.
Ha ennyire jól keresnek a mostani fiatalok akkor nekem is adhatnának munkalehetőségi tippeket mert közel 29 év munka után még mindig a lakáskölcsönöm fizetem. Ti,hogy tudjátok megvenni a lakást?
2010. febr. 11. 15:46
25/42 anonim válasza:
...ha 60.000 maradna a "többire" belevágnék én is!
2010. febr. 11. 15:46
26/42 anonim válasza:
En 21 vagyok es itthon elek. Keresek is penzt, anyumnak adom mind, csak a kotelezo dolgokat levonja a fundamenta, stb. Altalaban havi 70et adok neki, igy altalaban 0-n vagyok. Persze van zsebpenzem is amiket kapok alkalmakkor.
2010. febr. 11. 15:47
27/42 anonim válasza:
Én megmondom neked, hogy tudnak 19-24 évesek lakást fenntartani: Össze kell állni másokkal (ha szerencsés az eset, akkor barátokkal ismerősökkel) és közösen bérelni egy lakást.
Mi 18 évesen 4-en (négy lány) vettünk ki egy lakást, mindegyikünknek "innen indult" az élete. Mikor egy elment, felvettünk újsághirdetésből egyet a helyére. Másképp nem megy, ha szülői támogatás nincs.
2010. febr. 11. 15:48
28/42 anonim válasza:
A 15:43-nak üzenném, hogy a szoc támot és a bursát nem saját kútfőből nyered hanem a szüleid nyomorúságából. Te mennyivel támogatod a szüleidet???????
2010. febr. 11. 15:49
29/42 anonim válasza:
Na,a 21 éves "versenyző" a másik véglet:)Muszáj az összes keresett pénzedet leadni?
2010. febr. 11. 15:50
30/42 anonim válasza:
A bursát és a szoctámot neki adják, a nyomorúságára. Miért kellene abból neki támogatni a szüleit? A szülei is kérjenek támogatást akkor. Szép is lenne, ha NEKI ahhoz, hogy tanulni tudjon folyósított támogatást az anyjának adná.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!