Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mi a hétvégi programotok?

Nektek mi a hétvégi programotok?

Figyelt kérdés
2015. febr. 6. 19:58
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
82%
19-es fel a fejjel,én 15 évig havi egy szabad hétvégével tudtam csak számolni :S
2015. febr. 6. 21:48
 22/38 anonim ***** válasza:
96%
Párom mivel focizik… holnap edző meccsük van így elmegyek megnézni a meccset. Előtte készítek valami ebédet, míg edzésen van. Meccs után haza jövünk közös fürdés, ebéd, meg masszírozom, filmet nézünk, pihenünk. Vasárnap az Ő szüleit látogatjuk meg.. az egész napos program.. Úgy volt, hogy ma este moziba megyünk, de a párom munkatársa megbetegedett így Őt hívták be dolgozni délutánra a tűzoltóságra így nagyon fáradt volt és a programot elhalasztottuk.
2015. febr. 6. 22:01
 23/38 anonim ***** válasza:
86%
beteg vagyok---ergo fetrengés
2015. febr. 6. 22:11
 24/38 anonim ***** válasza:
88%

Holnap 11-ig alvás, aztán barátnőmmel megyünk étterembe ebédelni, aztán mozi, utána egy kis shoppingolás, este meg egy másik étteremben vacsorázunk.

Vasárnap meg tanulni fogok.

2015. febr. 6. 22:44
 25/38 anonim ***** válasza:
86%

Egy hét kihagyás után holnap pótolok suliba, valamint befejezek egy sorozatot. :)

Amúgy ez az oldal szerintetek magától pontozza a válaszokat vagy tényleg vannak akkora barmok, hogy egy ilyen kérdésnél is nyomják a negatívot?

2015. febr. 6. 23:01
 26/38 anonim ***** válasza:
83%

Mindenkinek nyomtam egy zöld kezet! :)

Elintézem az elmaradt vásárlást, meglátogatom a barátnőmet, jót dumcsizunk.

Felénk nincs hó, csak szélvihar tegnap is. Ha javul az idő, férjemmel összeszedjük a vihar által letört gallyakat, ágakat.

Főzök, süteményt sütök, macskát fésülök, és punyadunk.

2015. febr. 7. 06:02
 27/38 anonim ***** válasza:
82%
Ma ötig suli (táv), utána havi nagybevásárlás és egy hamburgertrakta. Amíg én sulizok, párom bevállalt egy helységet kitakarítani, kíváncsi vagyok, mi lesz belőle. Vasárnap pihenés és takarítás, mert lassan megesz minket a kosz. Ketten vagyunk párommal.
2015. febr. 7. 06:42
 28/38 anonim ***** válasza:
82%

25

Valőszínű..

Egyébkent, ha em volna 38-39 közt már egy hete csillapítóka ellenér a lázam, akkor korcsolyáznék, egész hétre megfőznénk a férjemmel.

Tuti akkor is pihennenk kicsit egy filmmel, playstation..

Egyik nap pedig mennénk a hó után, mi még idén nem talasztaltunk havat pár őránal hosszabb ideig, kicsit irigylem a somogyiakat.. Nah jó a közlekedésüket nem..

Nagyon szánkóznék már, hiába felnőtt vagyok..

Ha enm lettem volna beteg egész héten, akkor még meg kellene tanulnim a kristály alakú logikai játékot összetenni.. 1,5 évig szétszedve volt a dobozban...de sikerült..

Jah és anyósomnak kell ajándékot venni meg... De már kitaláltam csak a férjemnek kell mennie érte:) sajnalom,mszeretek vásárolni..

Szoval marad a fetrengés.. Majd jövőhéten bepőtolunk mindent

2015. febr. 7. 07:25
 29/38 anonim ***** válasza:
82%

ma a fiammal leszek,estig,este megyek dolgozni.Délelőtt meglátogat minket Tesóm és Keresztfiam,lehet megyünk játszóházba.holnap reggel hazajövök,az Apjának van egy kis dolga,de oda elviszi magával a Fiúnkat,hogy tudjak aludni egy kicsit.aztán 11-re megyünk Alma koncertre egy barátnőmmel és a kisfiával,aki a fiam barátja

a koncert után megyünk ebédre a férjem Mamájához,estig ott leszünk

ez most elég zsúfolt hétvége

2015. febr. 7. 08:02
 30/38 anonim ***** válasza:
72%

Ma találkozom az egyik barátnőmmel délután elmegyünk a kocsonya farsangra nézelődni stb. Este filmet nézek, pihenek.

Vasárnap takarítok, főzök, tanulok.

2015. febr. 7. 08:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!