Nektek mi a hétvégi programotok?
Holnap 11-ig alvás, aztán barátnőmmel megyünk étterembe ebédelni, aztán mozi, utána egy kis shoppingolás, este meg egy másik étteremben vacsorázunk.
Vasárnap meg tanulni fogok.
Egy hét kihagyás után holnap pótolok suliba, valamint befejezek egy sorozatot. :)
Amúgy ez az oldal szerintetek magától pontozza a válaszokat vagy tényleg vannak akkora barmok, hogy egy ilyen kérdésnél is nyomják a negatívot?
Mindenkinek nyomtam egy zöld kezet! :)
Elintézem az elmaradt vásárlást, meglátogatom a barátnőmet, jót dumcsizunk.
Felénk nincs hó, csak szélvihar tegnap is. Ha javul az idő, férjemmel összeszedjük a vihar által letört gallyakat, ágakat.
Főzök, süteményt sütök, macskát fésülök, és punyadunk.
25
Valőszínű..
Egyébkent, ha em volna 38-39 közt már egy hete csillapítóka ellenér a lázam, akkor korcsolyáznék, egész hétre megfőznénk a férjemmel.
Tuti akkor is pihennenk kicsit egy filmmel, playstation..
Egyik nap pedig mennénk a hó után, mi még idén nem talasztaltunk havat pár őránal hosszabb ideig, kicsit irigylem a somogyiakat.. Nah jó a közlekedésüket nem..
Nagyon szánkóznék már, hiába felnőtt vagyok..
Ha enm lettem volna beteg egész héten, akkor még meg kellene tanulnim a kristály alakú logikai játékot összetenni.. 1,5 évig szétszedve volt a dobozban...de sikerült..
Jah és anyósomnak kell ajándékot venni meg... De már kitaláltam csak a férjemnek kell mennie érte:) sajnalom,mszeretek vásárolni..
Szoval marad a fetrengés.. Majd jövőhéten bepőtolunk mindent
ma a fiammal leszek,estig,este megyek dolgozni.Délelőtt meglátogat minket Tesóm és Keresztfiam,lehet megyünk játszóházba.holnap reggel hazajövök,az Apjának van egy kis dolga,de oda elviszi magával a Fiúnkat,hogy tudjak aludni egy kicsit.aztán 11-re megyünk Alma koncertre egy barátnőmmel és a kisfiával,aki a fiam barátja
a koncert után megyünk ebédre a férjem Mamájához,estig ott leszünk
ez most elég zsúfolt hétvége
Ma találkozom az egyik barátnőmmel délután elmegyünk a kocsonya farsangra nézelődni stb. Este filmet nézek, pihenek.
Vasárnap takarítok, főzök, tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!