Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, mi a ma esti és a...

Kamaszok, mi a ma esti és a hétvégi programotok?

Figyelt kérdés
2014. nov. 14. 19:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
instant levest eszek és alszok :D holnap meg iszunk este
2014. nov. 14. 19:19
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Szombaton szülinapi betépés lesz.
2014. nov. 14. 19:34
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

Ritka alkalmak egyike amikor elmegyek bulizni. :)

Aztán alszok, szombaton edzés, meg pihi. Vasárnap meg tanulhatok.. :D

2014. nov. 14. 20:14
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
Ma pihentem, még 10-ig kb játszom, aztán holnap délelőtt tanulok, délután a szokásos gépezés, pihenés és este megyünk a barátaimmal be Pestre a szülinapomat ünnepelni.
2014. nov. 14. 20:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Tanultam, mert rohadt sok házit kaptunk...
2014. nov. 14. 20:42
 6/11 anonim ***** válasza:
85%

Eddig a barátomnál voltam, de ma nem alszom nála, néha otthon is kell lenni a családommal. :D Mármint a szüleim felfogása szerint, de hát így sem csinálunk semmit közösen, mindenki gépezik... :) :D

Holnap a barátommal leszek, de megint nem alhatok nála, mert vasárnap reggel oroszoznom kell (nyelvvizsgára gyakorlok, meg érettségire a nagymamámmal). Vasárnap még talán találkozom egy barátnőmmel, ha ráér, aztán tanulok is...valamicskét. :D

17L

2014. nov. 14. 21:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Voltam városban úgy 6-ig, itthon meg Szívek Szállodáját néztem, és lassan lefekszem, egyrészt mert fárasztó hét volt, másrészt pedig holnap reggel 9-re fodrászhoz megyek. Napközben segítek a szüleimnek, és talán elmegyem a könyvtárba. Este vigyázok a hugaimra, mert a szüleim szülő-tanár bálba mennek, és a szomszéd lány is átugrik, úgyhogy majd filmezünk vagy valami. Vasárnap alszom és tanulok.

14/L

2014. nov. 14. 22:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ma este filmeztem a nővéremmel, holnap a keresztanyámék jönnek ebédre, vasárnap pedig tanulni fogok. 16/l
2014. nov. 14. 23:08
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

az egész délutánom az új asztalom összeszerelésével ment el. most itt van az asztalomon 3 monitor, abból 2 a pc-re van kötve, egy az xboxra :D

hétvégi programom: játék megállás nélkül, közben filmnézés és netezés.

2014. nov. 15. 00:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Ma egész nap az ágyamon feküdtem és holnapra is valami hasonlót tervezek. :P
2014. nov. 15. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!