Kamaszok, mi a ma esti és a hétvégi programotok?
Ritka alkalmak egyike amikor elmegyek bulizni. :)
Aztán alszok, szombaton edzés, meg pihi. Vasárnap meg tanulhatok.. :D
Eddig a barátomnál voltam, de ma nem alszom nála, néha otthon is kell lenni a családommal. :D Mármint a szüleim felfogása szerint, de hát így sem csinálunk semmit közösen, mindenki gépezik... :) :D
Holnap a barátommal leszek, de megint nem alhatok nála, mert vasárnap reggel oroszoznom kell (nyelvvizsgára gyakorlok, meg érettségire a nagymamámmal). Vasárnap még talán találkozom egy barátnőmmel, ha ráér, aztán tanulok is...valamicskét. :D
17L
Voltam városban úgy 6-ig, itthon meg Szívek Szállodáját néztem, és lassan lefekszem, egyrészt mert fárasztó hét volt, másrészt pedig holnap reggel 9-re fodrászhoz megyek. Napközben segítek a szüleimnek, és talán elmegyem a könyvtárba. Este vigyázok a hugaimra, mert a szüleim szülő-tanár bálba mennek, és a szomszéd lány is átugrik, úgyhogy majd filmezünk vagy valami. Vasárnap alszom és tanulok.
14/L
az egész délutánom az új asztalom összeszerelésével ment el. most itt van az asztalomon 3 monitor, abból 2 a pc-re van kötve, egy az xboxra :D
hétvégi programom: játék megállás nélkül, közben filmnézés és netezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!