Kamaszok, ősziszünetben hány órakor fekszetek le általában aludni?
Figyelt kérdés
2014. okt. 30. 23:36
1/12 anonim válasza:
Az utóbbi pár napban éjfél körül. Amúgy 11-fél 12-kor.
2/12 anonim válasza:
Én középiskolában mindig éjjelig voltam fent, 1-2 óra, de volt, hogy 2 óra alvás után mentem iskolába :) Oda úgyis csak pihenni jár az ember.
3/12 anonim válasza:
Bocsi, szünetben meg reggelig, bármeddig :) Volt, hogy este 9-kor keltem fel szünetben :D aztán reggelig lehet tolni.
4/12 anonim válasza:
Az úgy komoly:D Én ilyen rövid szünetben nem teszek ekkora kilengéseket,mert utána meg nem tudok visszaszokni:D
5/12 anonim válasza:
11, éjfél körül. Egy órával tovább vagyok fent, mint általában. Rövid szünet, nem akarok elszokni a 10-től 6-ig alvástól nagyon, meg egyébként is sokszor kellett hamar kelnem a szünetben.
6/12 anonim válasza:
12-2
Hiába pontoztátok le 2-es/3-as válaszolót igaza van, iskolába mi csak pihenni járunk. Azért mert unalmas, nem akarunk oda járni, csak ugye kötelező. És el sem mondhatjuk a véleményünk mert más szerint egy fantasztikus hely az iskola ahol magunkba szippantjuk azt a sok érdekes és hasznos dolgot amit a mindennapi életben használni fogunk.
Visszatérve a témához:
Amikor van mit csinálnom, és élvezem akkor későn fekszem, ha viszont már 10 órakor unatkozom, képes vagyok akkor is elmenni aludni.
7/12 anonim válasza:
1-2.
mindig elhatározom hogy aludni akarok már éjfélkor, de sose lesz belőle semmi.:D
de az a vicces, hogy ha suli időben alszok 4 órát, kevésbé vagyok fáradt mintha 6-7-et.. de mindegy..
9/12 anonim válasza:
éjfél-1
amúgy meg 11-12 szóval nem nagy változás :D
10/12 anonim válasza:
Éjfél-egy, bár tegnap(vagy ma?) hajnali fél háromkor sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!