Kamaszok, törték már fel a Facebookotokat? Ha igen miért, és mi lett a következménye? És ti törtétek fel a másét?
Ugyanaz, mint a 4. valaszolonal.
Hihetetlenul gusztustalan, kamu dolgokat irt rolam.. :( Kozos ismerosunknek peldaul olyat, hogy en imadtam a pisiszexet, kertem, hogy a szamba pisiljen.. Es persze hogy mondhatnam el az igazat, mikor nem is kellett volna tudnom, mit ir masoknak.
Tavasszal törték fel, megváltoztatták a jelszavam, vőlegényemmel szakítottak a nevemben, azzal a címszóval, hogy van más.. Kollégista vagyok, pont akkor romlott el a mobilom, szóval ezt csak akkor tudtam meg, amikor exem megüzente haverommal, hogy.milyen szemét vagyok , hogy szakítottam a vőlegényemmel és látni sem akar.. közben még írogattak egy csomó pasinak, hogy mennyire szívesen lefeküdnék velük..
Vőlegényemet nem tudtam elérni egész héten, csak amikor megvártam pénteken náluk hogy hazaérjen munkából..
2 napig nem aludtam, nem ittam, nem ettem..az alatt a 2 nap alatt annyi cigit szívtam el, mint egy hónap alatt és végig bőgtem azt a 2 napot, mert akárkinek a mobiljáról is hívtam nem vette fel a telefont és tudtam hogy most utál.. amikor meglátott nem tudta hogy megöleeeljen vagy elküldjön a fenébe..
Utána ezt az ő facebookjával is eljátszották..de akkor azt írták csak nekem, hogy "szia, remélem tudod épp kivel dugott a pasid"
Az volt a szerencse, hogy felhívtam Balázs főnökét, aki közölte, hogy Balázs éppen dolgozik, ott van 4 órája, ha gondolom lefényképezi a dokumentumot, amit a becsekkolásnál készít a gép, ezzel is bizonyítva hogy órák óta ott van és akár oda is adja Balázsnak a telefont, szóval beszéltem vele, elmondtam mi volt..
Azóta azon vitatkozunk, hogy ha megtaláljuk ki volt, akkor melyikünk fogja összeverni előbb..
Ja meg akkor nézzük meg egymás üzeneteit amikor akarjuk egyikünk se szokta, de ha ilyesmi van akkor megpróbálunk belépni a másik facebookjába és ha nem jó a jelszó, akkor tudjuk, hogy feltörték..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!