Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha nem megyek suliba akkor...

Ha nem megyek suliba akkor annak mi lesz a következménye?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a sulit nem hagyhatom ott mert ebben a tanévben töltöttem be a 18. életévemet, így e tanév végéig elvilegben tanköteles vagyok.Ha most nem fogok bejárni egész év végéig és kapok egy fegyelmit amivel át helyeznek másik iskolába, akkor mik lehetnek a következmények? Mit kaphatok ezek miatt, mire számítsak?? Abszolút nem megyek suliba.
2012. ápr. 24. 14:52
 1/10 anonim ***** válasza:
39%
Miért nem mész suliba? Ez a dolgod!
2012. ápr. 24. 14:54
 2/10 anonim ***** válasza:
40%
50 igazolatlan óra után megvonják a családi pótlékot, az biztos.
2012. ápr. 24. 14:57
 3/10 anonim ***** válasza:
32%
Bebizonyítod, hogy lehet megélni havi 47.000-ből. Vagy nem.....
2012. ápr. 24. 15:07
 4/10 A kérdező kommentje:
Utolsó kommenthez csak annyit hogy a 4x is megkereshetem ..:) A kérdésre válaszoljatok!! Köszönöm!
2012. ápr. 24. 15:09
 5/10 A kérdező kommentje:
Köhöm..Fiú vagyok.Nekem a rokonaim 8álltalánossal dolgoznak kint külföldön egy csirke üzemben fejenként keresnek fél milliót. Szóval hagyjatok már a f.ba az ilyen k.kijelentésekkel ..köszönöm! A kérdésre válaszoljatok .
2012. ápr. 24. 15:14
 6/10 anonim ***** válasza:
71%

Én megértelek. Utálok suliba járni,minden nap egy szenvedés.. A felnőttek okoskodhatnak,de semmit nem érnek el vele. Szívem szerint én se mennék be soha,de sajnos muszáj.. Volt már,hogy ,,lógtam" párszor.. ettől függetlenül mindenki ,,jókislánynak" tart. Ne az alapján határozzátok már meg,hogy milyen ember,hogy akar-e iskolába menni vagy sem!!

Amúgy ha nem mész,akkor feljelenthetik a szüleidet,mivel igazolni nem tudják.. vagy ha csak pár napra gondoltál,akkor orvos igazolja általában. ;D

14/L

2012. ápr. 24. 16:24
 7/10 anonim ***** válasza:
63%
Hagyjátok már szegényt!Ezt csináltam,mint kérdező,nem is jártam be.Semmi nem lett.Ma már félmilliót keresek havonta!
2012. ápr. 24. 16:35
 8/10 anonim ***** válasza:
ezt a pár tanulós hetet kihúzhatod"hasmenéssel",aztán már úgyse tanul senki semmire,azt meg kibírod :D 14L
2012. ápr. 24. 20:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem fogtok családi pótlékot kapni ahogy már írták is. Sztem beszéld meg a szüleiddel, hogy nem mész és valahogy szerezzetek igazolást orvostól. Igaz ezek azért ömm elárulnak valamit az emberről. De ennyire sz*r a sulid??
2012. ápr. 24. 21:06
 10/10 anonim válasza:
Egy troger g*ci leszel..sot mar az vagy ugyhogy alj oda tanulni az Isten aldjon meg az utolso eveidben, boszketar akarsz lenni latom!Udv:az anyad!
2012. júl. 11. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!