12-14 éves lányok! Nektek szokták nézni a szüleitek a facebookotokat?
Nekem csak az anyukám van fenn. Megnézi az adatlapom, de nem azért, mert kutatni akar utánam, hanem csak úgy, hogy mi van velem.
13l
Anya nincs fenn,apa igen. De szerintem sose nézi,alig fészbukozik. Meg nemis teszek ki olyanokat,amiket titkolnék előle.
A nővérem szokta nézegetni,néha-néha rákérdez valamire :D
Ti mit gondoltok erről? idézek egy kommentezőt:
'anya engem nem is enged a fészbúkra, mert szerinte semmi értelme egy lánynak azokn lenne stb12L'
nincs egyikőjük sem fent facen, nem szoktak ellenőrizgetni. :)
14/L
Bár nekem 15 éves a lányom , de nekem is van facebookom és az apukájának is ( már nem velünk él )
Van sok dolog amit miatta nem mer csinálni, mert fél hogy letolja őt a dolgokért.Tehát van egy facebookja ami normális , profilkép nélküli , szinte semmi nincs rajta.(Ugyanis az apja szerint nem szabad feltenni képet ) Itt ismerőse az apja.
A másikon van kép, persze azért itt is csak szolidan van :-) Amúgy sem olyan p*csa. :-)
35.N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!