Nektek mi a hétvégi programotok?
Figyelt kérdés
2015. febr. 6. 19:58
12/38 HengerR válasza:
Randi egy csajjal akit a héten a héten ismertem meg. A többi az előző függvénye :D
13/38 anonim válasza:
Végre elkészültünk a felújítással úgyhogy holnap KÖLTÖZÜNK!!! :D:D:D
Már alig várom!
14/38 anonim válasza:
Ma még kiteregetek, h.nap vásárlás kis főzőcskézés (rizs. :D ) Aztán pihenés lazulás, kis tanulgatás sem ártana. És vasárnap lenézek a terembe edzeni egyet. D: Közben meg gyikezgetés és sorozatnézés. :D És elmélkedés! D
15/38 anonim válasza:
Takarítás, főzés, sütés, edzés és utána munka
16/38 anonim válasza:
Holnap elherdálom a maradék ruhapénzem, vasárnap pihi és sütögetés ^^
17/38 anonim válasza:
Utolsó, ez jól hangzik, jó shoppingolást! ;)
Nekem is érdekes tüneteim vannak, úgyhogy holnap kiderül, noha én nem is terveztem semmit erre a hétvégére, sőt:))
Gyűjtöm az erőm a jogsi letételéhez és persze tanulok:)
18/38 anonim válasza:
Köszönöm :) Elég alacsony a fizetésem, úgy hogy jól jött ez a kis pénz :) Sok sikert a jogsihoz!
19/38 anonim válasza:
Csak én vagyok ennyire lúzer, hogy egész hétvégén melózom? :)
20/38 anonim válasza:
Holnap délelőtt fodrász a szomszéd városban,amíg én hajat váltok(teljes szín és frizura csere) addig a férjem a két lánnyal elmegy ruhákat vásárolni(azt hiszem megtudja mi a magyarok istene :D )aztán jönnek értem,és a férjem ül be a fodrászhoz,mi meg majd sétálunk egyet addig a lányokkal.Valamikor délután érünk haza,semmi különös,csak pihi délután,este valami film,ha tudok letölteni valami jobbat.Vasárnap délelőtt elmegyünk bevásárolni a jövőhétre,főzés,aztán délután a gyerekeknek tanulás,nekünk gépezés,lazulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!