Ha nem tudom megkedvelni a párom gyerekét jobb ha vége a kapcsolatnak?
Lehet jobb lenne keresni mást, aki foglalkozik is a gyerekével vagy még nincs gyereke.
Nem te tehetsz arról, hogy neveletlen és hisztizik napokig.
Ne hibáztassátok a kérdezőt, írta, hogy mikor összejött a párjával, nem tudta, hogy gyereke van. Gondolom, próbáltál közeledni, de kiakasztott a gyerek viselkedése. Hát az a helyzet, hogy ezt én se tudnám elviselni. Mondjuk azt nem értem, hogy miért van nálatok hetekig az a gyerek? Az anyjának nem kell? Neki kéne többet vele foglalkoznia.
Igen, sajnos ez mindig zavarni fog, ha saját gyereketek lesz, akkor is. Mert ugyanúgy fog láthatásra menni, és nem olyan lesz a családi légkör, mint szeretnéd. Sajnálom, hogy nem derült ki időben számodra hogy gyereke van. Én soha nem választanék olyan férfit, akinek van gyereke, pont ezért, mert olyan gyereknek, akihez semmi közöm, nem vagyok hajlandó elviselni a hisztijét. A saját gyerekem teljesen más. Na most majd biztos nekem esik a sok mintaember, aki épp arra izgul, hogy milyen jó más hisztiző kölykét nevelni, meg elviselni minden hétvégén úgy, hogy a párnak csak akkor lenne ideje minőségi idő eltöltésére. Aki ezt szereti, annak egészségére. Én legalább nem vagyok képmutató, és névtelenül is azt írom , amit gondolok. Pontozzatok csak le, nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!