Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit tehetek? Hol a...

Ilyenkor mit tehetek? Hol a vége? Van egyátalán kiút? Vagy akármit teszek, jobb nem lesz?

Figyelt kérdés

Az a történetem, hogy tinédzser fejjel (17 évesen) igent mondtam muszlim barátom leánykérésére. Hivatalosan nincs bejeltve sehova, de mi komolyan gondoljuk/tuk. Mivel most a következő helyzet áll fennt: Azt hiszi, hogy mindig minden úgy van ahogy Ő akarja, nekem ellentmondásom nincs. Dolgokba beleszólásom nincs. Vitatkozásba esélyem sincs (pedig sok dologban tudom, hogy igazam van, családom, barátok mindenki megerősít az amúgyis egyértelmű dologban) csak mivel ez Neki nem jó, ezért nekem nincs igazam. Meg-meghallgat, és ha érzi, hogy tényleg igazam van, akkor vagy azt mondja, hogy "NEM" vagy pedig hagyja a témát, és elkezd más témákat felhozni, hogy végre Neki lehessen igaza. Ha valamit nem csinálok meg amit kér tőlem (pl. üljek egésznap a szobámba, véletlenül se lépjek kapcsolatba más emberekkel, térjek át az Ő vallására stb..) akkor én csak kihasználom Őt mert nem is szeretem, és hagyom hogy Ő szomorú legyen. Ha Ő nem csinálja meg amit én kérek Tőle (pl. beszéljen velem normális hangerőn, ne hazudjon stb..) akkor az nem számít, meg én nagyon nehezet kérek Tőle. Már 2 éve együtt vagyunk, fél éve "jegyzett el" . De én azóta egyszerűen nem bírom tovább. Sokszor mondtam Neki, hogy Magyarországon az Ő dolgai nem így működnek. És mondta, hogy de hát én Egyiptomi vagyok, ezt nem tudom megváltoztani. De hiába mondom Neki, hogy én magyar vagyok, persze itt is nekem kell változnom. Ha Ő aztmondja, hogy az ég zöld akkor az zöld,és Allahért sem ismerné be, hogy az kék. Folyamatosan engem nyomozgat ahol csak tud, és mindegy egyes másodpercét tudni akarja az életemnek. Szóval ilyen dolgai miatt döntöttem úgy, hogy jobb Nélküle. Csak mikor ezt elondtam Neki, első két napban én voltam a legrosszabb ember a világon. Utánna látta, hogy komolyan gondolom, úgyhogy 1 hétig folyamatossan könyörgött és jött a "megváltozok szöveg" majd ez után elfogyott a türelme, azaz eddig tartott a "megváltozok" dolog, és visszaállt az alaphelyzet.. engem ócsárol.

De ezek mellett, nem hagyja hogy véglem elhagyjam, folyamatosan jelentkezik, nem törődik bele, hogy vége, mivel Ő nem eggyezett bele..

Csak az egy baj, hogy én szeretem, és egyszerűen annyira erős kötelék fűz Hozzá, hogy azt nem tudom szavakkal körülírni. Már azon gondolkodok, hogy visszamegyek Hozzá és inkább viselem a kínt, mert annyira szeretem.

Akik most oltogatni fognak azoknak most mondom :

Tudom, tudom, hogy már az elején mennyire hülye voltam.

Tudom, mindenki megmondta, hogy muszlim.. más vallás.. sokkal másabb. Ostoba voltam, nem hallgattam senkire és így tovább. Beismerem.

(de Ti is tudjátok, hogy ha tudom, hogy ez lesz, természetesen nem megyek bele)

Nem tudom mit kellene tennem. Teljes szívemből szeretem! Lehet, hogy Vele sosem leszek boldog, de Nélküle sem.

Nagyon jó lenne hallani egy pár tanácsot.

Előre is köszönöm :)

2011. jan. 11. 20:23
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

Menekülj, amíg tudsz!!

Minden szakítás csak az elején fáj, aztán megszokod és feldolgozod, hidd el! Csak rosszabb lesz. Még nem is vagy a felesége és így dirigál, mi lesz később?! Hidd el, csak rosszabb lesz! Fuss!

2011. jan. 11. 20:28
 2/30 anonim ***** válasza:
43%
És melyik gyógyszered fogyott el amikor egy muszlimmal áltál össze?
2011. jan. 11. 20:30
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, hogy hivatalosan nem vagytok házasok.
2011. jan. 11. 20:31
 4/30 anonim ***** válasza:
29%

Kis 17 éves

"Tudom, mindenki megmondta, hogy muszlim.. más vallás.. sokkal másabb. Ostoba voltam, nem hallgattam senkire és így tovább. Beismerem."

Én azért is leosztalak ha nem bánod.

Remélem ha el akarsz előle menni megkeres és jól összever. Mert a magad fajtáknak úgy látszik ez kell h belássa azt h nem tudsz semmit róluk és mégis kikezdtél vele.

18/F

2011. jan. 11. 20:32
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Addig menekülj mig eselyéd van,összeverve, nehezen tudnál elmenekülni tőle...És ajánlom a lányom nélkül soha című könyvet...Amúgy az hogy ha te kimondod hogy vége,lezártad, és ő zaklat tovább az már a btk hatályába tartozik,bűncselekmény,és mg annyi muszlim férfiak simán verhetik a felségüket,megerőszakolhatják őket,meg is ölhetik,ha ahhoz van kedvük, náluk a női életnek semmi értéke nincs.Igy akarsz élni?
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de itt csak azt egyet lehet tanácsolni amit az első is írt. Menekülj amíg tudsz!
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha másért nem, gondolj bele, mi lenne ha gyerekeitek születnének! Őket még jobban terrorizálná, plusz a muszlimoknál nem jelent gondot, hogyis mondjam szépen... közösülni a saját gyerekeikkel... szóval légy okos, és nehogy eszedbe jusson visszamenni hozzá!
2011. jan. 11. 20:34
 8/30 anonim ***** válasza:
2%
Aki azt írja, hogy meneküljön az enm tudja mit beszél.Onnan nem lehet csak úgy elmenekülni.A muszlimok vallása kicsit más.Ott nem lép le a nő, mint a katolikusoknál, ha nem tetszik valami.De lpjél csak nyugodta.Úgyis megkeres, és jól megagyal, ha megúszod ennyivel.Nemmintha nem megérdemelnéd.Gondolom tetszett a pénztárcája....
2011. jan. 11. 20:35
 9/30 anonim ***** válasza:
90%

Nem fogsz szabadulni töle.

Ez most mindegy milyen vallású. Amit leírsz az derül ki hogy olyan típus vagy aki nem tud az ilyen emberektöl szabadulni.

Abba gondolj bele hogy öt szereted vagy az elválástól félsz? Félsz elhagyni öt, mert kitudja lesz-e még ilyen nagy szerelmed?

Ami biztos hogy kutyából nem lesz szalonna. (elváltam már egyszer) ö változni nem fog, élheted évekig az életedet vele, hozzámehetsz feleségül, szenvedhetsz úgy kb 30-40 éves korodik amikor ha elég erös leszel elhagyod. de akkor már ott lesznek a gyerekek., közös anyagiak stb...

AZért ha bele gondolsz nem mindegy hogy leszel boldogtala, verések (mert valószínü az sem fog elkerülni) és megvetések között vagy nyugalomban.

10/30 anonim ***** válasza:
31%
gratulálok..látjátok hülye libák,ez a vége ha azt hiszitek ti szartátok a spanyol viaszt,és mindenki baromságot beszél rajtatok kivül.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!