Minimálbérből mennyit kérnél el rezsire a gyerekedtől, ha mindenét saját maga áll, és a tanulását is?
Én se kérnék semennyit...
Amúgy nem tudnál diákigazolványt igényelni? A levelezőssel is lehet a lakóhelyed és az iskola között kedvezményesen utazni.
Ha levelezőre jársz, akkor az iskola és a lakóhely közt tudod használni a diákodat, nem kell teljes árú jegyet venned.
Gondolom ha elvégzed az iskolát, utána nem minimálbéren leszel. Addig meg bírd ki.
Ha levontál minden kiadást, így is marad 29ezer Ft-od. Nem értem mi a bajod.
Én már rég voltam fiatal, de már akkor 20-at adtam haza. Nem kérték, hanem én döntöttem így. Ugyan úgy mindent én vettem magamnak. Ja mondjuk a mosóport és a fogkrémet nem, de a saját tisztálkodási cuccaimat igen. A bérletet sem adták ingyen, a telefonszámlámat is én fizettem, a szórakozásaom és mindent. Ja és nyaranta én is szedtem gyógyszert (allergia). Én azt nem értem, hogy miért várod el, hogy ha neked is van kereseted, akkor ingyen élj.
Nem is kellene odáig eljutni, hogy kérni kelljen.
Mi a férjemmel semmit sem kérnénk a lányunktól soha. Sőt, inkább segíteni fogjuk..
Viszont amikor még otthon laktam, anyuval és az öcsémmel, aki még tanult akkor, 50.000Ft adtam haza, hogy a sok tartozást (amit nem mi csináltunk) ki tudjuk nyögni. De nem kellett kérnie, úgy gondoltam, ez a kötelességem. Az is igaz, hogy nem minimálbért kerestem.. de a fele fizumat hazaadtam.
Én nem kérnék a gyerekemtől, de... ha nincs pénze anyukádnak sem, nyilván kérni fog. Az a 20 ezer kb. a kajára se elég egy hónapban, azt mondtad te 15-öt költesz kajára, hát az max a reggelid meg a vacsorád!
Vizet, áramot, fűtést gondolom használsz te is otthon, TV-t nézel, internetezel.
Nem jó dolog, hogy fizetni kell, de ez van, be kell szállni a KÖZÖS költségekbe.
Aki azt mondja, jogos a havi 20 ezer, annak elmondanám, ennyiért ennyi erővel albérletben is lakhatna a kérdező, anyuka meg minimálisan fizetne kevesebb rezsit.
Az ilyen szülő minek vállal gyereket?
Kár szidni a kérdezőt!
A nővérke taníttatására felvett hitel miatt ő szívjon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!