Ebben a kategóriában miért kell mindenkit kioktatni? Feszültséglevezetőnek használják a saját családi problémáik miatt?
Ha valaki segítséget kér, akor miért az a megoldás, hogy elmagyarázzuk neki, hogy rossz az, amit akar? Még ha tényleg nem is értünk egyet vele, akkor is, az oldalnak nem feladata, hogy bíráljon. Miért válaszol az, aki nem tud segíteni, mi jár a fejében?
Kinek mi a nyűgje, ami miatt kavarja a feszültséget? Ide le lehet írni :)
Annak idején én is tettem fel egy kérdést ide az anyósjelöltemmel kapcsolatban. 65 éves az öreglány, mindenen hisztériázik, mindenről tudni akar, ha valamiből kihagyjuk, kitör a 3. világháború. Nagy vonalakban...
Első barátom, első anyósjelöltem, és nagyon fura volt az elején, hogy ennyire nem tudom elfogadtatni magamat vele. Zavart, nem akartam rosszban lenni vele, de hagyni sem akartam hogy cseszegessen. Ezzel kapcsolatban tettem fel a kérdésemet, lényegében leírtam hogy milyen a nő, mit teszek én hogy jó legyen a kapcsolat, mik szoktak ebből kisülni, és hogy mindenképpen muszáj lesz-e lenyelnem a hülyeségeit.
A válaszadók nagy része minden szavamat ellenem fordította, kiforgatta őket, és belemagyarázott a témába olyan dolgokat amikről szó sem esett...
Most már igyekszem minél inkább kifejteni a kérdéseimet, de még így is találnak fogást rajtuk ha akarnak...
Én sosem írok ki kérdést, mert segíteni úgy sem tudna senki, és a pocskondiázás nem kell nekem.
Mondjuk szerintem a legtöbb kérdező, nem segítséget és nem tanácsot vár, hanem csak muszáj volt kiírniuk magukból a gondokat. A legtöbben csak a "jaj, szegénykém, olyan nehéz lehet neked" támogatást várják.
A legtöbb kérdés meg olyan amilyen, és tényleg nem lehet rá normálisa választ írni, csak kritizálni a kérdező ostobaságát.
"Ebben a kategóriában miért kell mindenkit kioktatni? Feszültséglevezetőnek használják a saját családi problémáik miatt?"
Gyakorlatilag a te kérdésed is elég kioktató... :D
"Ha valaki segítséget kér, akkor miért az a megoldás, hogy elmagyarázzuk neki, hogy rossz az, amit akar?"
Ezzel az a baj, hogy sok kérdező láthatóan baromságot csinál, és nem is választ vár, csak azt hogy még pár ember a seggét nyalja és éljenezzen hogy micsoda jól döntött. Olyan mint amikor valaki megkérdezi hogy "Szerintetek jól tettem?" De csak igent fogad el válasznak, és mindenki más le van hurrogva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!