Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hordjátok a régi párotoktól...

Ti hordjátok a régi párotoktól kapott ékszereket?

Figyelt kérdés
Nem tudom más hogy csinálja. Ajándékba kaptam még egy régi kapcsolatomban egy láncot, amit a szakítás óta nem hordok (bár tetszik, de kellemetlen érzések is kötöttek hozzá, most már talán kevésbé). Nektek van olyan ékszeretek, ajándékotok amit a különválás után is hordtatok?
2015. jan. 25. 23:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én egy aranygyűrűt kaptam az exemtől névnapomra.Nagyon szép,én hordom,abszolút semmi köze az exhez.
2015. jan. 26. 07:10
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem az ékszereket, így csak az arany karikagyűrűm maradt meg a válás után és egy egyedi ezüst gyűrű.

A karikagyűrűt nem hordtam tovább, fülbevalót csináltattam belőle a lányunknak. Az ezüsthöz viszont nagyon ragaszkodom, mert a lányunk születésekor kaptam az exemtől. Mindig rajtam van, a párom is ismeri a történetét, és nem zavarja, hogy hordom.

2015. jan. 26. 08:19
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyik volt pasimtól se kaptam ékszereket, így ebből a szempontból örülök is neki, hogy nem kellett ezen gondolkodnom hogy hordjam-e ami nincs :)
2015. jan. 26. 10:21
 14/17 anonim válasza:
100%

Egy ezüst karkötőt kaptam az exemtől.. Már több mint egy éve rajtam van.. Le sem vettem azóta.. Egy sima csavart karkötő

Nem tölt el rossz érzéssel csak mert viselem még.. Én kaptam.. Szeretem.. Miért ne hordjam..

A karikagyűrűink nálam maradtak, azokkal még nincs tervem.. De ez a beolvasztás jó ötlet

Sárga és fehér arany

2015. jan. 26. 10:22
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Én az exemtől kapott jegygyűrűt eladtam és az árából vettem az új páromnak nyakláncot, magamnak meg táskát :D

(amikor szakítottam vele, vissza akartam adni, de a "dobd el, mit bánom én, mit csinálsz vele!" után ..:D)

2015. jan. 26. 12:56
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
én övet, táskát kaptam tőle, ékszert nem. mindkettőt a mai napig hordom, nem jut eszembe róla az ex soha. párom tudja honnan vannak, nem zavarja.
2015. jan. 26. 12:59
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem az ékszereket, de volt pár, amit az exemtől kaptam.

Szakítás után felajánlottam, hogy visszaadom őket, ezt elutasította.

Így eladtam őket és a pénzből vettem magamnak pár cuccot, amit "értelmesebbnek" tartottam. Pl. könyvet..ilyesmit

2015. júl. 2. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!