Ti hordjátok a régi párotoktól kapott ékszereket?
Nem szeretem az ékszereket, így csak az arany karikagyűrűm maradt meg a válás után és egy egyedi ezüst gyűrű.
A karikagyűrűt nem hordtam tovább, fülbevalót csináltattam belőle a lányunknak. Az ezüsthöz viszont nagyon ragaszkodom, mert a lányunk születésekor kaptam az exemtől. Mindig rajtam van, a párom is ismeri a történetét, és nem zavarja, hogy hordom.
Egy ezüst karkötőt kaptam az exemtől.. Már több mint egy éve rajtam van.. Le sem vettem azóta.. Egy sima csavart karkötő
Nem tölt el rossz érzéssel csak mert viselem még.. Én kaptam.. Szeretem.. Miért ne hordjam..
A karikagyűrűink nálam maradtak, azokkal még nincs tervem.. De ez a beolvasztás jó ötlet
Sárga és fehér arany
Én az exemtől kapott jegygyűrűt eladtam és az árából vettem az új páromnak nyakláncot, magamnak meg táskát :D
(amikor szakítottam vele, vissza akartam adni, de a "dobd el, mit bánom én, mit csinálsz vele!" után ..:D)
Nem szeretem az ékszereket, de volt pár, amit az exemtől kaptam.
Szakítás után felajánlottam, hogy visszaadom őket, ezt elutasította.
Így eladtam őket és a pénzből vettem magamnak pár cuccot, amit "értelmesebbnek" tartottam. Pl. könyvet..ilyesmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!