Mit tegyek, hogy minden a régi legyen?
Pár évvel ezelőtt megismerkedtem egy fiúval aki 7 évvel idősebb tőlem. Egy jó ideig csak barátok voltunk aztán több is lett a dologból. Nagyon szerettük egymást de aztán jöttek a problémák és jobbnak láttuk, ha ezt hagynánk. Körülbelül 2 évet voltunk együtt. Utána még párszor újra megpróbáltuk de aztán mindig volt valami probléma. De utána is tartottuk a kapcsolatot, beszélgettünk. Próbáltam elfelejteni de sajnos nem sikerült. Néha kicsit enyhült bennem ez a dolog de utána rájöttem, hogy nem bírom. Még mindig szeretem őt és szerelmes vagyok belé.
Sokszor sajnos miattam adódtak a problémák de már változtattam ezeken és próbáltam megváltozni.
Bevallottam neki, hogy egyszerűen nem megy nélküle és még mindig szeretem. Ő viszont azzal jött, hogy most csak barátok vagyunk és, hogy nincs ideje ilyen dolgokra mert most problémái vannak, amikről mesélt nekem is. De nem tudja, hogy mi lesz még a jövőben.
Szeretném ha újra együtt lennénk, nagyon hiányzik. Próbálok mellette állni ebben a számára nehezebb időszakban de néha különösen viselkedik. Egyszer teljesen rendben van minden máskor meg rideg velem. Nem tudom hova tenni az egészet.
19/L
Más a világ meglátásunk és ezekből jöttek a konfliktusok.
A miattam adódtak problémát nem úgy értem, hogy megcsaltam, fiúztam vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!