Ti hordjátok a régi párotoktól kapott ékszereket?
Én nem vagyok ékszeres, így erről a feléről nem tudok nyilatkozni, még mástól kapott ruhadarabom sincs, viszont!
Van egy szívecskés plüsspárnám. Szörmés, és még a kezeimet is beletudom dugni, olyan jó meleg. Igazából semmilyen emlék nem köt ahhoz a párnához. Emlékszem, hogy az első, vagy második karácsonyunkra kaptam még exemtől, de nem őrzöm mindig magammal ezt az emléket, pedig! Én olyan tipus vagyok, akinek fontossak a tárgyak, fontos az, hogyha nincs velem a partner, akkor legyen velem valami, amit hozzá köthetek. VIszont képes vagyok elvonatkoztatni tőle.
A párnám iránt nagyobb a szeretetem, mint az exemmel való emlékeimhez. :)
Én amikor elváltam, már volt pár arany ékszerem. Gyűrűk, nyakláncok, karperecek, fülbevalók.
Mivel szeretem az aranyat viselni, így az összeset beolvasztottam, és egyedi gyűrűt, láncot csináltattam. Azt viszont máig hordom őket.
Én egy ezüst karkötőt kaptam az exemtől, amit néha felteszek, de eszembe nem jut eszembe róla a múlt. A jelenlegi párom tudja honnan van, de nem zavarja, ha hordom.
Egyik barátnőm rendszeresen hordta az exétől kapott jegygyűrűt (ami nagyon szép, de érzelmileg nem kötődött már az exhez), de mivel a párját zavarta, ezért már nem teszi fel soha.
Nekem egy ezüst jeggyűrűm van. Nagyon szép, de elviek miatt nem hordom egyáltalán, mivel már el is váltunk azóta. Szerintem el fogom adni, amint lesz hozzá kedvem felrakom netre vagy ilyesmi.
Mondjuk ezüst, olyan sokat nem ér. De ha arany ékszereim lennének azokat tuti beolvasztanám és valami mást csináltatnék belőle! Exemtől van egy különleges ruhám is egyébként, azt hordom néha, azzal valahogy nincs bajom.
Nincs ilyen ékszerem de ha lenne és tetszik, hordanám. Ajándékba kaptam és az ékszer nem tehet róla, hogy már nem vagyok együtt az ajándékozóval.
Ha nem tetszene a cucc, akkor eleve nem is hordtam volna soha, hiába a páromtól kaptam, és ennek a fordítottja is igaz: ha tetszik, akkor hordom, akárhonnan van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!