Mire jó az az embereknek, hogy valainek a régi elrontott dolgait hozzák fel, még akkor is ha változtatni szeretne és változtat is rajta és keményen dolgozik azon?
Nem egyszerű nem foglalkozni vele és olyan emberektől hallani,akik elvileg szeretnek és jót akarnak nekem.
Még az új barátnőmnek és szövegelnek erről.Új életet akarok kezdeni,erre csak vissza próbálnak húzni oda ahol elrontottam.
Nővérem lassan tíz éve lejött a drogokról, sokat változott, most hollandiában dolgozik, komoly kapcsolatban él.
Személy szerint nagyon büszke vagyok rá, és boldogan kértem fel keresztanyának.
Nyáron, még pontosan kérdezte nagyapám kik lesznek a keresztszülők, és mikor a nővéremet mondtam, nekiallt háborogni, hogy majd a nővérem beleviszi a rosszba a gyereket, meg hogy a tesom csak azért ment hollandiába, hogy drogozzon, mert a hollandok mind lövik magukat, stb...
Szóval gond le ebből a tanulságot:
Csak te változtathatsz
Lesznek akik nem hisznek neked
Lesznek akik örökké felemlegetik a hibáidat
Tojj rájuk magasról
ma 11:50
Köszönöm a válaszod.Én nem drogoztam vagy ilyesmi,egyszerűen csak hanyagoltam a karrierem és az egzisztenciámat,elöbbre helyeztem a párkapcsolatomat,ami tény nem volt jó hatással rám,de nem hiszem hogy ez olyan nagy bűn,nem bántottam ezzel senkit,csak magamnak ártottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!