Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy régi elrontott kapcsolatbó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy régi elrontott kapcsolatból, mely majdnem járás lett lehet-e még valami?

Figyelt kérdés

Nagyon bonyolult az eset úgyhogy ne haragudjatok meg, hogy hosszan irom le.

Úgy 3 évvel ezelött megismerkedtem egy nagyon kedves lánnyal. Ha akkor nem járt volna az egyik barátommal, összejöttünk volna. Ebből kifolyólag barátok maradtunk.

(megjegyzés a továbbiakra: akkor még nagyon tapasztalatlan voltam)

Egy idö után mindig többet és többet volt velem, de attól még ök jártak. Nem akartam balhét,tehát nem kezdtem ki vele.

Egyik napról a másikra minden megváltozott és állandóan körülöttem sündörgött.

Nem úgy reagáltam rá, ahogy ő várta és egyszer csak felkért táncolni. Hozzámsimult és átölelt egészen a zeneszám végéig (fantasztikus volt). A baj ott kezdödött, hogy egyikünk se kezdeményezett csókot, mert én egész idő alatt azt gondoltam, hogy a pasiját akarja féltékennyé tenni, mivel előtte is megtörtént már, ö viszont arra várt, hogy én csókoljam meg.

Mikor vége lett a számnak akkor egyszerüen megfogta magát és elment. Akkor kapcsoltam mit is akart ö valójában. Utánna mentem, de már nem akart szóbaállni velem. Kértem, hogy hallgasson meg, de hiába.

Késöbb megtudtam, hogy aznap szakitottak az viszon már késö volt.

Mái napig csak párszok futottunk össze az utcán.

Most újra szabad, és szeretnék valahogyan kapcsolatba kerülni vele.

Azt hittem el tudom feledni idövel, de nem.Ő az életem nöje. Eddig nem, meg szerintem ezután sem fogok hozzá hasonlót találni.

Bunkó voltam, mert egy mozdulat lett volna, de elrontottam.

Segitséget szeretnék kérni abban, hogy hogyan tudnék újra kapcsolatba kerülni vele.

2009. ápr. 22. 21:08
 1/3 anonim ***** válasza:

én is így jártam egy sráccal, akinek a haverjával jártam. elbaltázta nálam azzal, hogy annak idején lerázott.

kérd meg, hogy beszéljetek és mondj el neki minden tőszintén, magyarázd meg a dolgokat. talán örülni fog neki, ha még érdekled. sok sikert :)

2009. ápr. 22. 21:18
 2/3 anonim ***** válasza:
87%

Megdöbbentő, hogy az emberséges emberek mennyire megszívják!

Hát szerintem az is lehet h így bejöttél neki, meg minden és akkor miattad szakított a sráccal, és nagyon szarul esett neki, hogy te nem léptél...

Kezdj mindent előlről!

Mintha újra megismernétek egymást!

Ha nem egy ilyen karót nyelt hülye lány, akkor belemegy a játékba!

És... Ki tudja mi lesz még???:D:D

Sok sikert!

2009. ápr. 22. 21:21
 3/3 A kérdező kommentje:

A probléma az, hogy hogyan kezdjem.

Ha összefutunk akkor beszélünk pár szót, de ha találkozni akkarok vele akkor nem akar. Kb. most egy éve, hogy utoljára láttam. Levelezéssel birnám csak elkezdeni.

Azt bizton állithatom, hogy nem egy karót nyelt hülye lány, csak megtornáztassa a fiúk agyát. Az viszon nagyon valószinü, hogy miattam szakitott a pasijával és ezért viselkedik igy velem.

2009. ápr. 22. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!