Kiakadnátok ezen kedves hölgyek? Jogosan van kiakadva?
Figyelt kérdés
Soha nem csináltam ilyet,de pár órára el akarta tűnni és egyedül lenni,hogy senkinek nem szólok.A páromnak sem szóltam,egészen este 6-tól este 8-ig nem vettem fel neki a telefont.Teljesen kiakadt és hogy agyon idegeskedte magát,majd persze meggyanúsított,hogy biztos megcsaltam.Soha nem csináltam amúgy ilyet,de most szükségem volt egy kis egyedüllétre.Igazából úgy volt,hogy amikor elsőre üzent azt nem vettem észre.Majd hívott mégegyszer pár óra múlva,de akkor már mentem hazafele,gondoltam mindjárt hazaérek,így már nem akartam felhívni.Meggyanúsított hogy tuti nőnél voltam,én aki soha nem adott ilyenre okot,soha nem csalta meg,mindig jelentkeztem ha valami van.Most ez elmaradt.Ennyire nem fér bele?
Én is magamnak való vagyok, gyakran megfeledkezem a körülöttem levőkről, ne tudd meg, milyen bunkó tudok lenni véletlenül, de még én is megértem a feleségedet.
2015. jan. 23. 13:42
32/36 anonim válasza:
Alapvetően mindkét oldal gáz.
A férj is hogy nem veszi fel a telefont, de a feleség is, aki 1-2 óra után már megcsalásra gondol, meg pánikol.
Mert ha eltekintünk attól, hogy direkt nem vette fel, akkor simán megeshet hogy nem hallja, elhagyta, otthon hagyta, stb, nem kell azonnal pánikba esni. Ez a "tuti nőnél volt" dolog meg egyenesen beteges.
Nem a férj felelősségét akarom csökkenteni, de az asszonyka sem százas.
2015. jan. 23. 14:02
33/36 anonim válasza:
jó, akkor 33 kb. egybehangzó válasz után: "egyedül akarok lenni" üzenet után elmész és egyedül csavarogsz.
A telefonod pedig hagyd otthon - nem kell egy technikai eszköztől függeni. 1 órát ki lehet mindenkinek bírni, hogy nincs nála a zaklató eszköz. Mi pl így csináljuk, és boldog nyugodt kapcsolatban élünk régóta. Nem kell kullancsként tapadni senkinek senkire.
2015. jan. 23. 14:06
34/36 anonim válasza:
Természetesen mindenkinek jár egy kis szabadság, lazulás. Mondjuk én csakis azért, hogy ne aggódjon, nem esett bajom, annyit megtettem volna, hogy az első telefonhívás után küldök neki egy sms-t, hogy mi a szitu és hogy ne hívjon, majd megyek. És akkor talán nem aggódik a másik. Persze féltékenység az hülyeség, ha valóban nincs alapja.
2015. jan. 23. 14:34
35/36 anonim válasza:
már bocs de felnött ember vagy vagy egy hisztis tini...
felnött ember nem tünik csak úgy el még jó hogy megcsalásra gyanakszik hogy lehetsz ilyen sötét
2015. jan. 23. 23:02
36/36 anonim válasza:
én is csodálkozom azon,hogy az első gondolata hozzád nem aggódás volt,amikor bízhat benned...akkor nem kéne mindjárt gyanusítgatnia..egy ilyen pasit,aki nem csalta meg a párját,és nem is csalná meg,Ritka nagy kincs!sajnálom,hogy az én párom nem ilyen megbízható..ő megcsalt..
bár nekem volna ilyen hűséges párom..én nagyon megbecsülném..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!