Miért vannak ezen annyira kiakadva?
Figyelt kérdés
Döbbenten olvastam a cikk alatti kommentelők reakcióit. Ezek az emberek sosem szoktak játszani a gyerekükkel vagy cukkolni őket? Nem látok a videóban semmi rosszat.2014. nov. 14. 13:54
4/30 intrepid válasza:
Nem érzem olyan durva játéknak, de nem is vagyok oda érte. gyenge poén, bár ezután még jobban fog örülni a gyerek a sütinek ha lecsillapodik.
5/30 anonim válasza:
Én nem szeretem ha a gyerekem hisztizik, így nem is cukkolom fel. Akkor is így röhögne a szülő, ha a főnök mondaná poénból, hogy elkaszinóztam a fizud, bocs?
6/30 anonim válasza:
Fiamnak sose jutna eszebe igy reagalni! :)
Megviccelni szoktam es azt mondja nem baj, majd veszunk (5eves) de o akkor morog ram mikor azt mondom, hogy vicc volt itt van!
Es akkor morog egyet es megkerdezi hogy anya miert csinaltal ilyet!
7/30 anonim válasza:
1 a gyerekem sosem bántanám ilyen aljas viccel, ez komoly nevelési probléma a szülő részéről
2 normális gyerek pedig nem így reagál, tehát valóban fennáll a komoly nevelési probléma
9/30 anonim válasza:
Nem hiszem hogy ettől a poéntól lenne bármelyik gyereknek életre szóló mentális problémája :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!