Miért vannak ezen annyira kiakadva?
kérdező, majd ha egyszer elveszítesz valamit, pl. kirúgnak a munkahelyedről, remélem, felteszi valaki az elkeseredett arcodat a netre, mert a gyerekek is röhögnének egyet :D
(előre leírom és megspórolom neked a "egy vacak csokit ne hasonlítsunk egy munkahelyhez" felháborodást, és csak megjegyezném, hogy gyerekkorban egész mások fontosak az embernek, mint felnőttként.)
Márpedig leírom, egy csoki és a munkahely elvesztése nem ugyanaz.
Tudod, van az a mondás, hogy ne kívánj másoknak rosszat, mert visszaszáll. Soha az életben nem lenne szívem akár neked (főképp így ismeretlenben), akár másnak rosszat kívánni. Remélem ezen elgondolkodsz. Jó éjt.
ez szülői érzékenységen múlik, én elnézegetem a videot, vicces meg minden, de én nem csinálnám meg a gyerekemmel.
(nálunk nem a gyerek, hanem én vagyok gyenge idegzetű :))
Én nem csinálnám ezt a gyerekemmel (ha lenne), se nem vicces, se nem jópofa, viszont nem is akadok ki rajta.
De egyszer láttam egy témában hasonló videót, ahol karácsonyi ajándék gyanánt a kisfiú megkapta azt a nem tudom milyen játékot, amit akart - a dobozásban pedig egy pulcsi volt. Szegény, annyira boldog volt, amikor látta a dobozt, és amikor kinyitotta és a játék helyett pulóvert talált, halkan zokogott, nagyon megsajnáltam, körülötte meg mindenki nevetett. Itt ért véget a videó, lehet, hogy az is csak átverés volt, remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!