Kiakadnátok ezen kedves hölgyek? Jogosan van kiakadva?
Egyszer télen férjem (akkor még a vőlegényem) Budapestre ment kocsival. Kb. 5-6 órára vártam haza. Fagyott, havazott, csúszott az út. Fél 7-kor megcsörgettem, hogy mikor ér haza. Nem vette fel. Ezerszer próbáltam hívni, aztán a barátját is, aki vele utazott. A hívott szám nem kapcsolható. Először dühös voltam, hogy nem veszi fel, aztán elkezdtem félni. Az autópályán épp akkor volt egy nagy baleset, bemondták a hírekben....
Mire negyed 8-kor hazaért, remegtem, sírtam, minden bajom volt. Ő meg nem értette, miért bőgök a vállán. Pedig csak le volt némítva a telefonja a hátsó ülésen.
Talán máskor, kedves Kérdező, ha magányra vágysz (természetes dolog) ELŐRE szólj a párodnak. Nem igaz, hogy könnyebb bocsánatot kérni, mint engedélyt.
Én egy ilyen után a tíz körmödről lekapnálak, az is tuti, mégpedig, mert halálra aggódnám magam.
Nem mondanám, hogy megcsalsz, de agyfszt kapnék, hogy miért nem válaszolsz.
Egyszer a férjem is csinált ilyet, én is lebactam, de azért, mert már kerestem a környékbeli rendőrkapitányságok és kórházak számát, hogy egyesével végighívom őket.
A megcsalás nem merült fel bennem, de az, hogy baleset érte, az nagyon is.
Azóta, ha bármilyen okból késik, akkor legalább egy SMS-t rám dob, vagy ha buliba megy, akkor előre szól, hogy reggel felé várjam, mert úgy számolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!