Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiakadnátok ezen kedves...

Kiakadnátok ezen kedves hölgyek? Jogosan van kiakadva?

Figyelt kérdés
Soha nem csináltam ilyet,de pár órára el akarta tűnni és egyedül lenni,hogy senkinek nem szólok.A páromnak sem szóltam,egészen este 6-tól este 8-ig nem vettem fel neki a telefont.Teljesen kiakadt és hogy agyon idegeskedte magát,majd persze meggyanúsított,hogy biztos megcsaltam.Soha nem csináltam amúgy ilyet,de most szükségem volt egy kis egyedüllétre.Igazából úgy volt,hogy amikor elsőre üzent azt nem vettem észre.Majd hívott mégegyszer pár óra múlva,de akkor már mentem hazafele,gondoltam mindjárt hazaérek,így már nem akartam felhívni.Meggyanúsított hogy tuti nőnél voltam,én aki soha nem adott ilyenre okot,soha nem csalta meg,mindig jelentkeztem ha valami van.Most ez elmaradt.Ennyire nem fér bele?
2015. jan. 23. 07:36
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
De aggódnék,de nem megcsalásra gondolnék egyből.Ráadásul volt már olyan,hogy ő is másfél órával késöbb ért haza.
2015. jan. 23. 09:15
 22/36 anonim ***** válasza:
90%
Igen, jogosan van kiakadva. Ilyet nem csinálunk.
2015. jan. 23. 09:15
 23/36 anonim ***** válasza:
81%
Én is kiakadnék, ha nem tudnálak elérni. Nem tudhatom, hogy csak le van halkítva a telefon, elhagytad valahol, éppen retyón ülsz, vagy a kórházban élesztenek éppen újra. Illett volna legalább megcsörgetni, mikor észrevetted, hogy hívott.
2015. jan. 23. 09:16
 24/36 anonim ***** válasza:
81%
Én nem vagyok egy féltékeny típus, na de azért megfordulna a fejemben nekem is. Ahogy persze minden más is. De ha hazajön, és látom hogy semmi baja, akkor valószínűleg én is ezzel nyitnék.
2015. jan. 23. 10:08
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
"este 6-tól este 8-ig nem vettem fel neki a telefont........Igazából úgy volt,hogy amikor elsőre üzent azt nem vettem észre.Majd hívott mégegyszer pár óra múlva" Mintha némi ellentmondást vélnék felfedezni?
2015. jan. 23. 10:58
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer télen férjem (akkor még a vőlegényem) Budapestre ment kocsival. Kb. 5-6 órára vártam haza. Fagyott, havazott, csúszott az út. Fél 7-kor megcsörgettem, hogy mikor ér haza. Nem vette fel. Ezerszer próbáltam hívni, aztán a barátját is, aki vele utazott. A hívott szám nem kapcsolható. Először dühös voltam, hogy nem veszi fel, aztán elkezdtem félni. Az autópályán épp akkor volt egy nagy baleset, bemondták a hírekben....

Mire negyed 8-kor hazaért, remegtem, sírtam, minden bajom volt. Ő meg nem értette, miért bőgök a vállán. Pedig csak le volt némítva a telefonja a hátsó ülésen.

Talán máskor, kedves Kérdező, ha magányra vágysz (természetes dolog) ELŐRE szólj a párodnak. Nem igaz, hogy könnyebb bocsánatot kérni, mint engedélyt.

2015. jan. 23. 11:14
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Én egy ilyen után a tíz körmödről lekapnálak, az is tuti, mégpedig, mert halálra aggódnám magam.

Nem mondanám, hogy megcsalsz, de agyfszt kapnék, hogy miért nem válaszolsz.

2015. jan. 23. 12:57
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer a férjem is csinált ilyet, én is lebactam, de azért, mert már kerestem a környékbeli rendőrkapitányságok és kórházak számát, hogy egyesével végighívom őket.

A megcsalás nem merült fel bennem, de az, hogy baleset érte, az nagyon is.

Azóta, ha bármilyen okból késik, akkor legalább egy SMS-t rám dob, vagy ha buliba megy, akkor előre szól, hogy reggel felé várjam, mert úgy számolnak.

2015. jan. 23. 12:57
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, azért elég gáz az is, hogy direkt nem veszed fel neki a telefont... miért, talán annyira irritál a kedvesed hangja, hogy nem bírod ki azt a fél percet, amíg elmondod neki, hogy egyedül akarsz lenni egy pár órát??? Kíváncsi lennék, hogyha majd fordítva ő is megcsinálja ezt veled, akkor neked hogy fog esni. Persze nyilván nem aggódnál érte, mert ez belőletek valahogy hiányzik, igaz, vannak kivételek is. Jóhogy azt gondolta, hogy megcsalod, máskülönben miért ne vetted volna fel a telefont, ha látod, hogy hív? Nem csoda, hogy haragszik rád, megérdemled, viseld el.
2015. jan. 23. 13:10
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Legalább hívhattad volna, hogy ne aggódjon. Alapvető udvariasság.
2015. jan. 23. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!