Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiakadnátok ezen kedves...

Kiakadnátok ezen kedves hölgyek? Jogosan van kiakadva?

Figyelt kérdés
Soha nem csináltam ilyet,de pár órára el akarta tűnni és egyedül lenni,hogy senkinek nem szólok.A páromnak sem szóltam,egészen este 6-tól este 8-ig nem vettem fel neki a telefont.Teljesen kiakadt és hogy agyon idegeskedte magát,majd persze meggyanúsított,hogy biztos megcsaltam.Soha nem csináltam amúgy ilyet,de most szükségem volt egy kis egyedüllétre.Igazából úgy volt,hogy amikor elsőre üzent azt nem vettem észre.Majd hívott mégegyszer pár óra múlva,de akkor már mentem hazafele,gondoltam mindjárt hazaérek,így már nem akartam felhívni.Meggyanúsított hogy tuti nőnél voltam,én aki soha nem adott ilyenre okot,soha nem csalta meg,mindig jelentkeztem ha valami van.Most ez elmaradt.Ennyire nem fér bele?
2015. jan. 23. 07:36
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
96%
Az én párom szokott szólni hogyha elmegy kiszellőztetni a fejét, pont ezért hogy Nehogy cirkusz legyen, mivel tudja, hogy hiába szeretem, imádom és bízok benne, képes vagyok baromságokat kombinálni. Főleg hogy megszoktuk hogy szólunk a másiknak és ez már olyan alap dolog lett. :)
2015. jan. 23. 08:16
 12/36 A kérdező kommentje:
Nézzétek én nem gondoltam,hogy ebből ekkora gond lesz.Azt gondoltam örülni fog,hogy végre meglát.Tudom hogy nem így kellett volna,de most egyszer van ilyen,ennyire nem fér bele?Arról nem beszélve,hogy nem az volt a baja,hogy ne adj isten valami bajom van,hanem hogy biztos nőnél voltam.Ez azért nem esett jól,mert ismer engem és tudja,hogy ha van valakim rásem tudok nézni más nőre.És et tényleg így van.
2015. jan. 23. 08:24
 13/36 anonim ***** válasza:
95%
Mivel épségben hazajöttél látta,hogy semmi bajod,persze,hogy arra gondolt,hogy megcsaltad,mi más oka lenne annak,hogy órákon át nem vagy elérhető?Főleg ha sosem csináltál még ilyet.A pasik is meg a nők is,akkor csinálnak fura dolgokat,ha valamit sunyiznak,általában.
2015. jan. 23. 08:30
 14/36 anonim ***** válasza:
97%

Pont azért akadt ki, mert amúgy nem csinálsz ilyet. Ez szokatlan tőled, ezért lett ideges. Ha amúgy megszokott lenne, hogy néha-néha elvonulsz a saját kis világodba, akkor pár órán nem akadna ki senki. De mivel nem így van, bárkinek az lenne az első gondolata, hogy történt veled valami. Amikor pedig megjelentél a semmiből épségben, akkor a következő logikus gondolat, hogy azért tűntél el, mert valamit sumákoltál.

Legközelebb minimum egy sms-t dobj, hogy "bocsesz most x óráig nem vagyok elérhető".

2015. jan. 23. 08:41
 15/36 anonim ***** válasza:
91%
Elhiheted hogyha az én párom is gondolna egyet és eltűnne, nem ugranék a nyakába. Hiába nem csalna meg, meg ez egyszeri alkalom, nagyobb lenne az ijedtség mint az öröm hogy hazaért.. Megértem hogy rosszul esett amiért nem az volt az első hogy megkérdezze vagy elmondja hogy mennyire aggódott hogy bajod esett, de abba is gondolj bele hogy nem tudott elérni, nem reagáltál, és mondtad hogy sose volt ilyen hogy csak úgy se kép se hang, akkor ő honnan tudhatta / sejthette volna hogy te csak egyedül akarsz lenni? Egy nőnek úgy se ez lesz az első gondolata.
2015. jan. 23. 08:44
 16/36 anonim ***** válasza:
29%

Az embernek minden nap szüksége van, hogy egy kicsit egyedül legyen - félóra, 1-2 óra egyéni - de minden nap! Ezt érezted meg, és ezért nem szóltál. Mert ezt nem lehet telefonon megbeszélni és lett volna kis vita, ami miatt már nem is érezted volna egyedül magad. A nőd is meg lehet érteni, mert hirtelen jött ez a felismerés nálad, ő meg ebből semmit nem észlelt.

Biztos aggódott is, de ismered, ha elvész egy gyerek (nem a nagyvilágban, hanem mondjuk egy áruházban), a szülők aggódnak, ha megkerül elnáspángolják mérgükben (közben az aggódást már elfelejtik). Ez jött nődnél- felnőtt módon- a rágalomban ki.

Beszéld meg: szükségem van magányra. (neki is, de ő még ezt nem ismerte fel, vagy neki adódik napközben, hogy ez az egyedüllét meglegyen) Nagyon fontos, mert sokan csak házasság után jönnek erre rá, és pórázon akarja tartani egyik a másikat. Vagy esetleg az egyik fél nem is jön rá, vagy neki természetesen adódik, hogy egyedül legyen, meg sem érti, aki kijön egy munkahelyről ahol mindig valaki MÁSNAK kell megfelelni, hogy ez igény - egy rövid csavargás, bámészkodás (telefon nélkül, mert az egy póráz). Nagyon pihentető tud lenni - lényege szerint, az hogy senki nem kontrollálja, nem kell senkinek megfelelni. Beszéljétek ezt meg, és én is várom a reakciódat, hogy mi a véleményed arról amit írtam. -aa-

2015. jan. 23. 08:53
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Egy SMSt írhattál volna azért! Én is aggódnék ha nem tudnám elérni sokáig a párom pedig nagyon jó sofőr
2015. jan. 23. 09:01
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Én kiakadtam volna. Persze attól is függ, hogy egyébként mit szoktatok csinálni este 6-8 között.

Én aggódnék, ha a párom csak úgy eltűnnek, amikor egyébként otthon szokott lenni, és nem tudnám elérni. Biztosan arra gondolnék, hogy valami baja esett.

Nagyon gyerekesnek tartom, hogy valaki direkt nem veszi fel a telefonját. Akkor szóljon, hogy figyelj szeretnék egy kicsit egyedül lenni, elmegyek 2 órára. Ezzel nincs gond. De direkt olyan helyzetet teremteni, hogy a másik aggódjon az gáz.

Egyébként ha ez munkaidőben lenne, vagy akkor amikor tudom, hogy van valami programja, akkor nem zavarna, hiszen akkor nem az lenne, hogy eltűnt, hanem tudom, hogy dolgozik, vagy intézi a dolgait.

2015. jan. 23. 09:03
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Én is kiakadnék,de nem azért mert magányra vágytál,hanem mert eltűntél.Nehezedre esett volna legalább egy üzenetet küldeni,hogy ne aggódjon?Te fordított esetben nem aggódnál,ha a párod eltűnne pár órára úgy,hogy elérni sem tudod?
2015. jan. 23. 09:13
 20/36 anonim ***** válasza:
88%
Próbálj fordítva gondolkozni,Te,hogy reagáltál volna?Több órát úgy töltesz,hogy nem éred el az asszonyt,fogalmad nincs hol lehet,mit csinálhat,az sms-re sem reagál...először aggódsz,nagy,ahogy telik az idő,aztán egyszer csak megjelenik az asszony mintha misem történt volna,látni,hogy semmi baja...valószínű dühös leszel,és az jut eszedbe,hogy hol a francba járkált,ahonnan még sms-t sem tud küldeni,és nem tudja felvenni a telefont??? Biztos nem az jut eszedbe,hogy egyedül akart lenni,ha ezt állítod,hazudsz :)
2015. jan. 23. 09:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!