Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom nem szereti a volt...

A párom nem szereti a volt feleségét. Miért idegesít ez engem?

Figyelt kérdés
Elég csúnyán váltak el, nem megcsalás miatt, de csúnyán. Mielőtt mi kapcsolatba léptünk (rég ismerjük egymást) sokat szidta a volt feleségét. Most is előfordul, mert van közös gyerek, de alapvetően nem játszik szerepet a mi életünkbe. (mármint a feleség) Tehát, ha nem ad okot rá a nő, nem emlegeti, de előfordul. És engem zavar. Furcsa, hogy hogy utálhat valakit, akivel anno összekötötte az életét. Tényleg érdekes a nő, az elmondások alapján, de én csak az egyik oldalt ismerem. Arra nincs mód, hogy mi a nővel beszéljünk. Aki volt már ilyen helyzetben, nektek nem volt furcsa? Hogy lehet utálni azt, akit régen ilyen nagy fokon szeretett? Rossz érzést kelt bennem.
2015. jan. 22. 19:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A düh, harag normális érzés, sőt kell is, hogy védeni tudd magad! Az nem jó ha mindenkivel jóban akarsz lenni, így te fogsz sérülni (én emiatt maradtam benne rossz kapcsolatban). Nem baj ha utálsz (amig nem patológiás szinten műveled:D).
2015. jan. 23. 09:08
 12/14 Bence_ ***** válasza:

Vannak érzelmei a volt felesége iránt. Ezért kötődik.

Érthető mert közösen vállaltak egy gyermeket.

De avval, hogy haragszik rá csak magát mégerzi. Mive te meg vele élsz ezért rád is hatással van.

2015. jan. 23. 09:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál, hogy az utálatának oka van?
2015. jan. 23. 10:23
 14/14 anonim ***** válasza:

"Hogy lehet utálni azt, akit régen ilyen nagy fokon szeretett?"

Hidd el, igazából csak azt lehet utálni. De azt nagyon. Huhúúú!

De hát ez is egy olyan érzelem, amely idővel szépen elkopik, ha nem táplálják. Ahogy az ember kigyógyul a válással szerzett sebből, úgy halványul a gyűlölete is.

2015. jan. 24. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!