Ha mások gyereke idegesít, akkor a sajátom is fog, és nem nekem való az anyaság?
Már ével óta szeretnénk gyereket a férjemmel, de én nem merem bevállalni.
Azért nem, mert szörnyen feszültté tesznek mások gyerekei. A rokonságban sok 0-6 év közötti pici va, és a páromnak is van egy nyolcéves fia. Mindegyik gyerek társaságában ideges leszek egy idő után, nincs hozzájuk elég türelmem. Nem bírom, ha valamit naponta mondjuk 10szer kell elismételnem, zavar ha hárompercenként megkérdeznek valami tök egyértelmű dolgot, idegesít ha belekotyognak a felnőttek beszélgetésébe, nem szeretem, hogy mindig ők akarnak a középpontban lenni és nem lehet tőlük 5 perc nyugta sem az embernek, a hisztitől, kiabálástól, sírástól és követelőzéstől pedig egyenesen a falra tudnék mászni.
Ha így érzek, akkor inkább ne vállaljak sajátot? Tényleg úgy érzem, hogy nagyon szeretnék, de félek hogy ugyanígy kiborít majd az én gyerekem is.
En mindig us szerettem a gyerekeket,inkabb a kisbabakat.
Mar terhes voltam mikor atjott az unokatesom a ketevesevel....hat konkretan majdnem kivagtam a teraszra.hiszti,cirkusz,pajolt,rombolt mibdent.
Hugom lanya szinten.jo par napig pihentem mindjet esetetes rettegtem h csak az en gyerekem ne legyen ilyenmost 10honapos a kisfiammindent szetpakol,mindent megrag,meg hisztizni is szokott.de ez teljesen mas.egy evvel ezelott vszinu tole is kiugrottam volna az ablakon ot perc utan.de a sajat gyerek mas...fokozatosan szokik hozza az ember....most is alszik,a lakasvromokban de le.arom,itt fekszek mellette...ugyis szetpakolna meg vagy husszor.majd este osszepakolok utana.sokat lazul az ember.bar a ket eves kortol meg mindig nagyon tartok...na majd egy ev mulva kiderul.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!