Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Még sosem veszekedtünk a...

Még sosem veszekedtünk a párommal. Ez így egészséges?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt és még soha nem fordult elő, hogy veszekedtünk volna de soha nem is vitatkoztunk még. Mi jól érezzük így magunkat de többször hallottam már olyat, hogy nem egészséges az a kapcsolat ahol sok veszekedés van de az se amelyikben egyáltalán nincs. Részemről nincs olyan dolog ami idegesít benne és nem mondom el neki, de szerintem az ő részéről sincs ilyen. A kapcsolatunkban van 1-2 dolog ami mindkettőnket zavar de egyelőre nem tudjuk ezt megoldani és ne problémázunk rajta sokat.

Onnan jutott eszembe ez a kérdés, hogy a körülöttem lévő szerelmesek között néha van egy kis vita de van ahol nagyobb veszekedések is. Félreértés ne essék, nem vágyom rá csak furcsa.

2015. jan. 18. 13:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

Mi utálunk veszekedni, apróbb nézeteltérések előfordultak a 3,5 év során, de ennyi. Mindketten a nyugalmat szeretjük, igaz hajlamosak vagyunk magunkban tartani dolgokat, de ha kipattan a probléma, akkor megbeszéljük szépen.

Nem szeretek olyan emberek közelében lenni, akik kiabálnak, hangosak, trágárak, egyszerűen kiborít.

2015. jan. 18. 14:50
 12/19 anonim ***** válasza:
Addig örülj míg nem veszekedtek, és meg tudjátok beszélni értelmesen a dolgokat.
2015. jan. 18. 15:20
 13/19 anonim ***** válasza:

előző kapcsolatomban sose veszekedtünk. csak 2x de mindkét alkalommal szakítottunk.

túl sok volt a ki nem mondott szó, sérelem.

a mostani párommal nagy harmóniában vagyunk, mégis előfordul, hogy veszekedünk.

de csak közelebb hoznak egymáshoz.

ha ti nem veszekedtek sem baj, csak merjétek elmondani ha valami zavar

2015. jan. 18. 15:45
 14/19 anonim ***** válasza:

előző barátom nekem is ilyen volt, nem igazán lehetett vele veszekedni, hiába próbálkoztam, mert én viszont inkább a robbanós típus vagyok. másfél év alatt egyszer nem vesztünk össze, ha megbántott valamivel, én bőgtem, de nem lehetett konfrontálni.

mostani párommal 4 éve vagyunk együtt, egy-két havonta felrobbantjuk a házat, de én szeretem így :D

2015. jan. 18. 16:29
 15/19 anonim ***** válasza:

Veszekedni nem szeretek, vitatkozni igen, de azt bárkivel.

Ha nem áll ki a véleménye mellett, ami eltér az enyémtől csak azért, hogy ne legyen vita, az nem valami vonzó. Ha neki minden jó meg minden mindegy, az kicsit gáz.

2015. jan. 18. 17:54
 16/19 anonim ***** válasza:

Az első másfél évben nekünk sem volt még csak apró nézeteltérésünk sem.

Öt év után már azért viszont túl vagyunk pár veszekedésen (szerencsére ezek külső tényezők miatti konfliktusok voltak, a kettőnk kapcsolata jobb, mint valaha), egy-két igazán rossz perióduson (1-2 hónapra kell gondolni, szexuális problémák is voltak, anyós gondok is), és azt kell mondjam, ezek csak megerősítették a kapcsolatunkat, még erősebb a kötődés.

Szóval én azt mondom, hogy szuper, ha nincs veszekedés, de problémákkal előbb-utóbb mindenkinek szembe kell néznie a kapcsolatában is, és ez jó, mert ezeket együtt megoldani klassz nagyon :)

2015. jan. 18. 18:58
 17/19 anonim ***** válasza:
16-os vagyok: a pontosság kedvéért a veszekedést (mivel félreérthető) módosítanám vitára/nézeteltérésre, mert csúnyáén veszekedni sosem szoktunk, mindig igyekszünk korrekten megbeszélni 1-1 problémát
2015. jan. 18. 18:59
 18/19 anonim ***** válasza:

1 év még kevés idő, akkor még mi sem veszekedtünk.

Én úgy gondolom, hogy amikor két idegen ember összekerül, nem lehet minden tökéletes. Lehet, hogy azért nincs vita, mert az egyik fél állandó kompromisszumot köt és előbb-utóbb gond lesz és robban.

2015. jan. 18. 19:58
 19/19 anonim ***** válasza:

18.vagyok.

Lassan 15 éve vagyunk együtt és vannak vitáink.

2015. jan. 18. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!