Milyen anya az olyan, akinek minimális egészség és egészséges táplálkozási kultúrája sincs?
Hmmm... az anya, hacsak ő maga nem orvos, sehová nem tudja "beutalni" a gyereket.
Szóval ha az a célod, hogy most kórusban szidja mindenki a szóban forgó anyát, kicsit összeszedettebben átkozd, mert így csak az látszik, hogy te utálod az illető nőt.
Szerinted egy gyomor rontás meg a hasmenés jó vicc? Úgy látom nem volt neked 2 napon túl tartó hasmenésed sem. Kérlek, had ne soroljam fel, hogy mi válthat ki hasmenést. A hasmenés meg a gyomorrontás következményeit meg nem is akarom neked leírni.
Nem tud főzni. Akkor nem tud. Ez van. Én sem tudok, annak ellenére, hogy fiú vagyok. Mondjuk én próbáltam, de nem volt hozzá érzékem (és próbálok most is, de még mindig nincs).
EGy normalis edesanya, aki aggodik a csaladjaert pl.
Mivel otthon megijeszti a tunet, s nem tud mit kezdeni vele, ezert mar elso utja az orvos, tehat tudja a kotelesseget! Az otthona a sajat birtoka, tulajdona, hogy ott mit csinal, mit fog etkezni, hogyan szolgalja fel stb., ez a maganugye, felnott ember! Viszont ha meg elnek a csaladtagjai, akkor annyira rosszul nem etkeznek!
Lehet, hogy bele kellett volna írnom a kérdésbe azt, hogy nem egy személyről beszélek, hanem sajnos társadalmi jelenségről. Azért értelmes anyák vagyunk, s nincs csőlátásunk.
Az ilyen nők esetében az apa az leginkább bamba jellem, egy igazi puding ember.
Jó akkor most kezdd el szidni a férfiakat is légyszíves. Mi lenne ha a saját életedért vállalnál inkább felelősséget ahelyett hogy itt próbálod megmondani a frankót?
Túl sok szabadidőd van úgy látom. A gyerekeid dolgoznak már?
3-al és 4-el teljesen egyetértek.
7-es: és mi van a hibás diagnózisokkal, hamis és semmi gyógyító hatással nem rendelkező gyógyszerekkel? A túlzásba vitt orvos látogatást emeltem ki, nem pedig az orvoshoz egyáltalán nem járást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!