Milyen anya az olyan, akinek minimális egészség és egészséges táplálkozási kultúrája sincs?
Ó, szóval ennyire unalmas a vasárnap estéd...
Szánalmas vagy azért, tényleg azt képzeled, hogy a te hátsó feledből fúj a passzátszél? Majd te megmondod a tutit, hogy a "társadalomnak" hogyan kell élnie?
Hány éves vagy, 13? Annyi idősen ez az önteltség még elfogadható, de utána illene kinőni.
Ne haragudj, de elég nagy butaság, amit itt kiírtál.
Miért akarsz szidni bizonyos anyákat?
1.Mert orvoshoz viszik a beteg gyereket és nem kezdenek otthon házi praktikákhoz folyamodni? Én jobban bízom a gyerekorvosban, mint saját magamban -ugyanis nem vagyok orvos!
2. Nem mindig főzök, ugyanis dolgozom és nincs mindig rá időm. Ha főzök, akkor se biztos, hogy tápláló házi kosztot, hanem egészséges salátákat, főzelékeket, ilyesmiket készítek.
Mi is a problémád??
#9 vagyok, szerintem meg nem ferdül a téma, és ne haragudj de mindenkinek joga van megkérdőjelezni a feltett kérdésed számonkérő jellegének a jogosságát.
Ha ez nem tetszik, írj blogot.
Majd akkor mondd meg a frankót ha olyan erkölcsi magaslatról teheted amit tényleg elismerünk mert az hogy névtelenül lököd a sódert az nem ad neked semmilyen előjogot hogy ítélkezz itt a "halandók" fölött.
Akkor bocsánat.
Igen ők pocsék anyák, te pedig tökéletes vagy.
Tessék megkaptad a választ amire vártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!