Milyen anya az olyan, akinek minimális egészség és egészséges táplálkozási kultúrája sincs?
Lehet fáradni más kérdésekhez kiélni a hiszti rohamokat. Köszönöm.
Vajon én miért nem jellemzek minden egyes válaszolót? Őrület.
Itt vagyok kedves kérdező, ne a többieket bántsd:DD
Szóval az anyukával van problémád azért mert nem hajlandó a homeós szarokkal tömködni a gyerekeit, hanem ha úgy ítéli meg, szépen elbattyog a dokihoz velük és nem otthon kísérletezget a netról fórumokról tanácsokért:D
Értem. Tudod én ilyen konzervatív anyuka vagyok aki marad ennél a tendenciánál:DD
A főztömre eddig bárki is evett előle rossz szó nem érte a ház elejét.
Értem kedves. Téged ennyire zavar, hogy a gte főztödtől világba rohannak és esdekelnek a másik családnál, hogy végre adjon valami normális kaját? mert a biótrutyidtól meg a salátácskáidtól a falra másznak?:DD
Figyuzz mán, milyen anya az olyan aki negyedóránként írogat egy oldalra ahol nem viseli el a neki adott válaszokat és hogy van olyan ember és anya akinek annyira nincs önbizalma , hogy úgy érezze egyedül is megbírkózik a tünettel és van benne annyi féltés hogy inkább az orvoshoz viszi a gyereket?
Mit csinál a fiad? Nincs ott? Akkor töltsd az időd valami hasznossal, törölgess vagy vasaljál vagy tudod mit? inkább főzz valami táplálót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!