Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen anya az olyan, akinek...

Milyen anya az olyan, akinek minimális egészség és egészséges táplálkozási kultúrája sincs?

Figyelt kérdés
Értem ezt arra, amikor a legalapvetőbb tüneteket (könnyű megfázás, hasmenés, gyomor rontás, stb.), betegségeket sem tudja otthon orvosolni a gyereken és családján, hanem egyből fut az orvoshoz és beutalja a gyereket, illetve nem szokása főzni, vagy ha mégis, akkor sem a tápláló házi kosztot.

2014. jan. 26. 19:01
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:

Lehet fáradni más kérdésekhez kiélni a hiszti rohamokat. Köszönöm.

Vajon én miért nem jellemzek minden egyes válaszolót? Őrület.

2014. jan. 26. 19:36
 22/52 anonim ***** válasza:
82%
Tudom kedves kérdező: nem jó dolog 2 szék közül a földre csüccsenni. Értjük, a negatív hullámaidat:DD
2014. jan. 26. 19:38
 23/52 anonim ***** válasza:
90%
Szóval szerinted mindenki hisztizik aki szerint a saját családoddal kéne törődnöd, nem más életével?
2014. jan. 26. 19:39
 24/52 A kérdező kommentje:
Jól van. Van esetleg még tényleges válaszadási igény erre a kérdésre??
2014. jan. 26. 19:40
 25/52 anonim ***** válasza:
90%
Tehát ha valaki kivetnivalót talál a viselkedésedben, az hiszti, de ha te találsz kivetnivalót valakiben az jogos és helyénvaló?
2014. jan. 26. 19:41
 26/52 anonim ***** válasza:
83%

Itt vagyok kedves kérdező, ne a többieket bántsd:DD

Szóval az anyukával van problémád azért mert nem hajlandó a homeós szarokkal tömködni a gyerekeit, hanem ha úgy ítéli meg, szépen elbattyog a dokihoz velük és nem otthon kísérletezget a netról fórumokról tanácsokért:D

Értem. Tudod én ilyen konzervatív anyuka vagyok aki marad ennél a tendenciánál:DD

A főztömre eddig bárki is evett előle rossz szó nem érte a ház elejét.

Értem kedves. Téged ennyire zavar, hogy a gte főztödtől világba rohannak és esdekelnek a másik családnál, hogy végre adjon valami normális kaját? mert a biótrutyidtól meg a salátácskáidtól a falra másznak?:DD

2014. jan. 26. 19:43
 27/52 anonim ***** válasza:
90%
Milyen választ vársz olyan "kérdésre" ami mások szapulásáról szól?
2014. jan. 26. 19:45
 28/52 anonim ***** válasza:
77%
Tudjuk kedves jön a Valentin day és olyankor a kelletténél is jobban szoktál izgulni, gondolom ez a kérdéskéd is már ehhez a naphoz kapcsolódik:DD Szerintem jobban teszed ha megtépázott idegeidet egy bioboltocskában lévő válogatásban megnyugtatod, egy homeós csodadokival karöltve:D
2014. jan. 26. 19:48
 29/52 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező,két gyermekes anya vagyok 23 éve ápolónő,és bizony én is rögtön orvoshoz viszem a gyerekeimet,ahogy lázasak,vagy ha 1 napnál tovább hasmenésük van,igenis nézze csak meg orvos azt a gyereket,biztos ami biztos.Szerencsére jó gyerekorvosunk van,nem ír fel feleslegesen antibiotikumot,3 éve egyik sem szedett.
2014. jan. 26. 19:57
 30/52 anonim ***** válasza:
76%

Figyuzz mán, milyen anya az olyan aki negyedóránként írogat egy oldalra ahol nem viseli el a neki adott válaszokat és hogy van olyan ember és anya akinek annyira nincs önbizalma , hogy úgy érezze egyedül is megbírkózik a tünettel és van benne annyi féltés hogy inkább az orvoshoz viszi a gyereket?

Mit csinál a fiad? Nincs ott? Akkor töltsd az időd valami hasznossal, törölgess vagy vasaljál vagy tudod mit? inkább főzz valami táplálót.

2014. jan. 26. 20:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!