Vigyáznom kéne?

Figyelt kérdés

Kb fél éves figyel a gyámügy, mivel voltak kisebb ügyeim és olyan helyen találtak meg, ahol nem kellett volna lennem(régi, lepukkant gyár). Mielőtt mindenki belémkötne leírnám, hogy miért lettem ilyen. 10 éves koromba belekerültem egy bandába. A szüleim nem foglalkoztak velem. Egész nap az utcán voltam. Ebbe a bandába én vagyok csaj lány. Van 2 velem egykorú fiú, egy 3 évvel idősebb és egy 6 évvel idősebb. Most is velük vagyok. A gyámügy azt mondta, hogy ha találkozok velük és lesznek ügyeim akkor elvisznek intézetbe. Először kerültem őket, de most már megint bandázunk és ezt a gyámügy is tudja. Elfognak vinni?

14/L

Előre is köszönöm:)

2015. jan. 18. 10:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

5# vagyok.

én is 86ot írtam anno, jó gimibe is mentem. mivel új lesz a társaság, és az értelmesebb fajtából, ezért remélhetőleg észhez térsz majd.

nekem is volt 1 évem amikor sok hülyeséget csináltam, de a gimis barátaim észhez térítettek.

nem élek most sem apáca életmódot, de jól tanulok megint.

nem tudom milyen a bandád, de ha te vagy az egyetlen csaj az elég aggasztó. gondolom cigiznek, isznak, esetleg te is.

ne keveredj semmi nagy bajba, ne próbálj ki hülyeseket. reméljük szeptembertől az új közeg jobb hatással lesz rád.

2015. jan. 18. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!