Tényleg pedofil lenne? Vigyáznom kéne?
Nem vagytok szóban a pedofília fogalmával! Nem az a pedofília ha van 40 év korkülönbség hanem ha valaki a még FEJLETLEN testű kisgyerekekre gerjed szexuálisan.
Másrészről ez a fazon csak be akar vágódni szerintem.
Nem pedofilia, de attol meg nem normalis. En ertem, hogy a kerdezot miert feszelyezi ez.
Beszelj errol a szuleiddel szerintem is.
Látszik,hogy anyudék nagyon féltik a kislányukat,mert pedofiliáról tényleg szó sincs jelen esetben.
Szerintem inkább csak bókolt,mint nyomult volna. Nyomulás az lenne ha esetleg még meg is érint és folyamatosan zavarba hoz.
Örülj neki,hogy szépnek lát. A másik meg..gondolom azért a pasikról meg bulikról kérdezgetett,mert egy 16 éves lánynak talán ez a legaktuálisabb dolog az életében. Persze kérdezhette volna a sulit vagy továbbtanulást vagy a 'mi leszel ha nagy leszelt?" is,de gondolom nem akart "unalmasnak" tűnni és sablont kérdezni.
Szerintem nem kell vigyázni tőle,persze nem voltam ott nem hallottam/láttam a hangot ahogy mondta és az arcát se láttam. Minden esetre ha feszélyez a dolog akkor légy vele óvatosabb.
Én biztos nem szólnék MÉG senkinek se-max a család megbízhatóbb emberével- mert elég kellemetlenül is elsűlhet a dolog,de ha bármi apró kis tapera vagy durvább megjegyzés történne akkor gondolkodás nélkül szólnék neki is és a rokonoknak is.
Anyudék részéről pedig normálisnak nevezhető a reakció. A kislányuk aki nemrég még babázott most már idősebb férfiak figyelmét is felkelti. Nem könnyű,de ez az élet rendje :)
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!