Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3100-as méhszaj a 12. héten....

3100-as méhszaj a 12. héten. Mire kell vigyáznom?

Figyelt kérdés

Nem mondott rá semmit a doki, otthon néztem utána mit is jelent. A külsö méhszáj 1 ujjnyira nyitva. Akkor nincs semmi baj, ezert nem szolt a doki? Szexelni szabad? Védekezés nélkül? Fürdőzni nem szoktam. Van egy 2 éves fiam, emelgetnem szabad?

Hamarabb fog kinyilni? Elöbb szülöm a 2. Babát a kiírtnál emiatt?

2014. ápr. 2. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Többedik terhességnél mondhatni normális, hogy előbb nyílik a méhszáj. De hogy ennyire, azt nem tudom. Ha orvos nem mondott semmit, akkor nyilván nincs nagy baj.

Azért kíméld magad, ne csinálj semmi nehezet, pihenj sokat, ha nem tiltott a nemi élet, akkor lehet gondolom csinálni, csak óvatosan és ilyenkor lehet tényleg előnyösebb az óvszerhasználat. De legközelebb inkább kérdezd meg az orvost, hogy van-e valami, amire figyelned kéne.

2014. ápr. 2. 18:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, 16 hetesen megyek hozzá legközelebb, akkor addig vigyázok és megpróbáljuk kibirni szex nélkül. Köszi a választ!
2014. ápr. 2. 19:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha teheted ne gugolj , hajolgass . Ne emelj nehezet . Tobbedik terhessegnel gyakori. Van aki ezzel a mehszajertekkel kihúzza végig,egyenfuggo. Szedj magnerotot 2*1t vagy 3*1t. Pláné ha kemenyedik majd a pocakod ,mert a folyamatos kemenyedestol tovább nyilhatsz .
2014. ápr. 2. 19:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Kezdetektől kemenyedek, szedek emiatt 8 hetes kortól 3-4x 1 magnerotot. Remélem nem nyílik tovább...
2014. ápr. 2. 19:30
 5/5 anonim ***** válasza:
mi lett a terhességgel? ki tudtad hordani a végéig?
2016. máj. 27. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!