2000es méhszáj,20. hét Nincs semmi görcs, de nem túl korai ez az érték? Második gyermekemet várom.
Figyelt kérdés
Van valakinek erről tapasztalata?2014. márc. 25. 12:41
1/6 anonim válasza:
Teljesen zárva vagy.Mi lenne a gond?
2/6 anonim válasza:
Ez teljesen ok. Én is így kezdtem a második terhességemet.
3/6 anonim válasza:
Még a 2100 is tök normális lenne 2. terhességnél.
4/6 anonim válasza:
Kezdettől ennyi volt,időre szültem,semmi gondom nem volt.
5/6 anonim válasza:
Gond akkor lenne, ha nyílna is. Amíg 2 ujjnyi, addig oké minden, de azért ne erőltesd magad - mondjuk az amúgy sem tanácsos. Szóval nyugi :).
Nekem 20 hetesen 3100 volt, vagyis nyílt a külső, de még így is elhúztuk 40. hétig, pedig nem feküdtem, csak nem erőltettem magam.
6/6 anonim válasza:
Nekem a 24 héttől volt 2000 az értékem és 3 nappal túlhordtam a babámat (második gyermek), pedig nem pihentem szinte semmit (3 éves gyerek mellett esélytelen). Még utolsó héten is biciklivel vittem a kislányomat az óvodába.
Szóval ne aggódj, ez teljesen normális érték második babával. Így még simán túl is hordhatod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!