Mehetek strandra? 23hetes kismama vagyok, hétvégén strandol a család, kicsit be mehetek a langyos medencébe? 3. baba,3100 a méhszáj érték.
Én nem mennék a helyedben. És nem a vízmelegség miatt.
A strandon ugyanis rengeteg fertőzést össze lehet szedni és már így is kicsit nyitva vagy. Nem kockáztatnék.
Te tudod, de nekem azt mondták az első UH-nál már, hogy bizony mostantól csak tusolhatok. Na persze egyszer alaposan kifertőtlenített kádban, kamillás vízben áztattam magam 10 percig, de utána legalább egy hétig lelkiismeret furdalásom volt, hogy milyen felelőtlen vagyok. Mondjuk igaz, hogy én egyébként is könnyen felfázok, és minden lehetséges vírust összeszedek, ha van a vízben :(
(Ezért is vállaltam be a babát, mert 1-2 évvel később szerencsésebb lett volna, de annyi alhasi gyulladásom volt már, hogy ha még párat összeszedek, ki tudja, akkor lehetne-e még babám.. Meghát imádom is a kis tökmagot, kivéve amikor a bordámat rugdossa)
Combközépig egyébként szerintem bemehetsz, pancsolhatsz a nagyobbakkal, és a medence széléről is lábat lógathatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!