Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 1100-as méhszájértékkel...

1100-as méhszájértékkel meddig lehet kihúzni?

Figyelt kérdés
A napokban voltam orvosnál, ahol 1100-as méhszájértéket állapított meg. Most vagyok 32 hetes, illetve hétfőn kezdjük a 33.-at. A 35. hétre hívott vissza, addig szigorú fekvést és napi 1000mg magnéziumot rendelt el. Volt valakinek hasonló tapasztalata? Meddig lehet ezt elhúzni, ha valóban komolyan veszem a pihenést, fekvést? Én szeretném legalább a 37. hétig vinni. Szerintetek ez lehetséges?

2013. márc. 23. 10:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Semmit nem jelent, akár a végéig is.
2013. márc. 23. 11:00
 2/8 anonim ***** válasza:
5 napig húztam a kórházban magnéziuminfúzióval 34+0 napra szültem
2013. márc. 23. 11:01
 3/8 A kérdező kommentje:
És minden rendben volt a babával, attól függetlenül, hogy hamarabb jött?
2013. márc. 23. 11:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem 36. héten volt 1111-es értékem és még másfél hétig húztam.

Viszont te még azért messzebb vagy a kiírt dátumtól, vigyázz magadra és pihenj sokat, ne erőltesd meg nagyon magad, nehogy gond legyen.

2013. márc. 23. 11:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem a 30. héttől 1111 volt az értékem, 37+3-ra szültem. Sajnos nem lehet előre megjósolni ki meddig húzza. Én végig feküdtem, ahogy a doki mondta, nem javult de nem is romlott a helyzet. Feküdj amennyit csak tudsz! Kitartás! Jó babavárást!
2013. márc. 23. 12:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Pihenj, mert még kicsit korán van, de az is lehet hogy túl fogod a végén hordani. Nem kellene még nyilnod, de azért ne is ess kétségbe:) Ha nem görcsölsz, nincsennek nagyon erős rendszeres keményedéseid, akkor nem hiszem hogy baj lenne.
2013. márc. 23. 12:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Simán végig hordhatod! Én még 3-4 centire nyitott méhszájjal is hetekig rohangáltam.
2013. márc. 23. 23:18
 8/8 anonim ***** válasza:
2. vagyok Hála Istennek egészséges, de a koraszülött osztályon volt 8 napig tüdőgyulladással mikor megszületett. Minden ok volt vele utána már 4 éves. De egy koraszülést senkinek nem kívánok. Életem legszörnyűbb élménye, úgyhogy nagyon vedd komolyan a fekvést!
2013. márc. 24. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!