27 hetes kismamik segítségét/nyugtató szavait szeretném kérni! Méhszáj érték 3000, mire is kell figyelnem jobban? Ld. Alább!
Mai napon a méhszáj értékem 3000 lett, de a doki semmit nem mondott, mintha ez nem jelentene semmit. A kérdésem csupán annyi volna, hogy hasonló helyzetűek ilyen értékkel dolgozhattak e tovább, illetve, hogy jelent e ez bármi rosszat, ami miatt aggódnom kellene? Annyit tudok, hogy méhnyak nyitva, de zárt méhszáj! Jelentheti ez azt, hogy hamarabb jön a pici? Kinek mit tanácsoltak/mondtak?
Remélem nem kérdezek butaságot, de első babám várom és nagyon féltem a picit! Köszi előre is!
Azert nem mondott semmit a dokid, mert ez tokeletes . Ez azt jelenti h teljesen zart vagy, es 3cmes a mehnyakad, ami normalis. Szoval minden a legnagyobb rendben van:)
32hkm
Az eredményed tökéletes. Valamit félre értelmezhettél a tájékozódásod során. A méhnyak 3 ujjnyi (meg sem rövidült), külső-belső-középső méhszáj mind zárva. Ha a méhnyak 1-2 ujjnyi lenne, vagy a nullák helyén 1-eseket látnál, aggódhatnál.
Az első szám a méhnyak hosszát jelöli, a második külső méhszáj állapotát, a harmadik a középsőét, a negyedik a belsőét.
Nagyon köszönöm a válaszokat, a kewdvességeteket tudatlanságom ellenére.
A kedves hozzászólóknak, akik szerint kislexikonnak kéne lennem azért, mert 27 hetes vagyok, egyszerűen annyit mondanék, hogy nem kell reagálni a kérdésre. Hihetetlen, hogy nincs egy hely, ahol nem fordulnak elő ilyen emberek.
Egyébként a drága google-ban kerestem, meg is tudtam a választ, de ahogy tovább olvasgattam, olyan hülyeségekre leltem, hogy 3000-es értékkel a doki nem engedte dolgozni meg stb. Ezután ijedtem meg, hogy akkor most mi van?
Lehet, hogy olykor a drága google is félrevezeti az embert, ha hozzá hasonlóan ahhoz nem értők írkálnak össze-vissza.
Mégegyszer egyébként köszönöm a válaszokat, és bocsánat a butus kérdésért. Legközelebb többet kutatok! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!