Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam orvosnál 38. hetembe...

Ma voltam orvosnál 38. hetembe járok. NST jo, de 3111es méhszáj érték, és SZIVÁRGO MAGZATVIZ?

Figyelt kérdés

Ilyenkor nem a kórházba kéne küldeni a kismamát?? Volt már vki így? Mivan ha elfogy a m.víz??

Köszönöm a válaszokat előre is!!

2013. nov. 13. 16:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Nemsokára kórházban leszel, ne aggódj. :) Sok sikert! /Svédo.-ban akkor is hazaküldtek, amikor már elfolyt a magzatvíz, ott kellett kivárni a fájásokat./
2013. nov. 13. 16:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Magyarországon viszont fura, hogy így hazaküldtek.
2013. nov. 13. 16:28
 3/9 anonim ***** válasza:

Mi? Szivárgó magzatvízzel hazaküldtek?!

Fogd a kórházi motyódat és menj vissza!

A magzatvíz folyamatosan termelődik, tehát elfogyni nem fog. Viszont a szivárgás azt jelenti, hogy megrepedt a burok, nagyobb a fertőzésveszély és 24 órán belül igyekeznie kellene a babának, hogy megszülessen.

Irány vissza a kórház és sok sikert! Hamarosan babázol!

2013. nov. 13. 16:33
 4/9 anonim ***** válasza:
nekem felül repedt meg a burok,és úgy szivárgott,ha nem kiírt előtti napon történik hazaengedtek volna.38. htén 2111 volt a méhszáj értékem,amikor bementünk,hogy a magzatvíz szivárog-e akkor volt 1111
2013. nov. 13. 16:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Én sem lennék a legnyugodtabb, viszont nem fog elfogyni a magzatvíz (legalábbis teljesen biztosan nem), mert az folyamatosan újratermelődik. De ettől még valóban 24 órán belül a protokoll szerint meg kellene születni a babának. Mondtak valamit, utasítást a továbbiakra? Miért nem kérdezted a meg a dokidat, hogy ilyenkor miért nem tartanak benn?
2013. nov. 13. 17:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Eljöttem már az orvostól mikor látam a papíron h mit is írt oda, ezért nem kérdeztem meg. Orvosom nincs sztk-ba járok t.gondozásra. a babám szépen mocorog, remélem beindul este a fájások, ha nem akkor reggel bemegyek a kórházba. Szerintetek ez igy jó? :(
2013. nov. 13. 17:31
 7/9 A kérdező kommentje:
Am az orvos annyit mondot h jövőhét NST. Szóval végképp nem értem.
2013. nov. 13. 17:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Én biztos nem várnék reggelig, ha tényleg ez a helyzet.

Nálam, amikor elfolyt a magzatvíz, azonnal 3-4 perces fájásaim lettek, mire a kórházba értünk és vizsgáltak, már vittek is szülőszobára mert 3 ujjnyira nyitva volt a méhszáj a totál zártról.

Nem rizikóznék.

Legfeljebb hívd fel a kórház szülészetét, ahol szülni tervezel. De mondom, én inkább indulnék...

Elég felületes lehetett az orvos, akinél voltál...

2013. nov. 13. 19:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Voltunk bent a párommal este, meg vizsgáltak és mondta a doki h elírták a papirt mert nem szivárog..
2013. nov. 14. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!