Vehetek egy meleg furdot ha a mehszaj 2 ujjnyira nyitva?
Figyelt kérdés
Az orvos nem mondta, hogy nem szabad, de nem is kerdeztem..;(
Viszont 2 hete korhazban voltam mert beindul ta szules.. 36 hetes vagyok... Szerintetek? Olyan jol esne...
2014. márc. 21. 21:30
1/6 anonim válasza:
Úgy tudom ilyenkor nem. Nem is azért mert beindul a szülés (36 hét után már nem gond), hanem mert bármi "feljuthat" ha nyitva vagy.
De tényleg csak így tudom-gondolom, nem biztos, hogy az én véleményemre alapoznod kellene.
2/6 anonim válasza:
Azt javaslom bírd még ki egy pár hétig. Nyitott méhszájnál magas a fertőzésveszély, én semmiképp nem tenném!
3/6 anonim válasza:
Nem. A babadnak is jobb, ha még bent marad, illetve ilyenkor már nagy a fertőzésveszély.
4/6 anonim válasza:
Inkabb hagyd ki. Egyet ertek az elottem szolokkal. Ilyenkor mar nagy a fertozes veszely.
5/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, akkor majd ha vége a gyermekágynak is gondolom...
Csak olyan jót tett volna...
2014. márc. 21. 22:23
6/6 anonim válasza:
En is nyitva voltam egy ujjnyira az utolso 3hetben.en rakerdeztem.szuleszno es a doki is azt mondta lehet.baar en sem tettem.csak zuhanyoztam.még 2het 2nap van a gyermekagyas idobol.de az elso dolgom nekem is egy igazi forro furdo lesz vegre.;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!